Merkevarebyen – Oslo Fashion Outlet

Fashion

Merkevarebyen – Oslo Fashion Outlet


Merkevarebyen Oslo Fashion Outlet er en utendørs handlegate med over 55 merkevarebutikker. Det er sterke merkevarer innen mote, sport og fritid, interiør og mye mer. Hit kommer det besøkende fra hele Norge.

Fin til jul?

En handleopplevelse utenom det vanlige

Ikke mer enn 30 minutter fra Oslo finner du et stort senter med butikker, spisesteder og lekeplasser. Alt er utendørs, og man får opplevelsen av å gå rundt i forskjellige handlegater. Ferske bakevarer, sjokolade og andre utskeielser hører med. Det er mange fine sitteplasser både med og uten servering skulle man trenge en pust i bakken. Outleten tar mål av seg å være et familievennlig sted å besøke.

Utstyr til kjøkkenentusiasten

Grønn strøm og ladestasjoner

Senteret har fokus på å være så miljøvennlige som mulig. Blant annet er all energi inn til senteret fra fornybare energikilder. Litt dyrere enn vanlig strøm, men det investerer senteret i. Alt søppel blir kildesortert, også matavfall fra spisestedene.

Utenfor senteret er det ladestasjoner for elbiler, og senteret er blant de første i Norge med egne Porscheladere.

Egen turistinformasjon

Ved inngangen blir man møtt av et flott turistsenter. Her får besøkende og turister informasjon om hva man kan oppleve i nærområdet. Et besøk på Oslo Fashion Outlet lar seg fint kombinere med et besøk til Son, Hølen, Hvitsten eller mer av Vestby – for å oppleve noe helt annet!


Del denne artikkelen