Lokal Barnebok: Skatten etter Jostus Pirat

29.juli ble barneboken «Skatten etter Jostus Pirat» lansert. Boken er skrevet av Signe Heimdal, og illustrert med tegninger av Turid Johansen. Den omhandler karakterene som vi møter på Son kystkultursenter.

Hver sommer er det sjørøvershow på Son Kystkultursenter. Nå har historien blitt nedskrevet så vi kan kose oss med lesestund gjennom året når showet har pause. Kjente karakterer fra boka er Sjørøversnuppa, Kjell Smell, sjørøverkaptein Alex den infernalske og grusomme og Jostus Pirat og Rotta. Boka passer for barn i alderen 5- 9 år men kan glede oss voksne også. Du kan få kjøpt boken på Son Kystkultursenter.

Karakterene i boken kjenner vi igjen fra sjørøverteateret på Son Kystkultursenter. Her sjørøverkaptein Alex den infernalske og grusomme og Sjørøversnuppa.
Foto: Son Kystkultursenter

Del denne artikkelen