Stolpejakten har kommet til Vestby og Son

Stolpejakten har kommet til Vestby og Son


Endelig kom stolpejakten til kommunen vår. Fra april 2021 sto stolpene klare i Vestby og Son. Det er plassert ut 50 stolper i Vestby og 50 stolper i Son og på Brevik. Stolpejakten er et gratis lavterskel folkehelsetilbud, hvor du finner frem til og registrerer stolper i ditt nærmiljø. Passer for alle fra 1-99.

Vi kan jo alle trenge en ekstra grunn til å dra på tur. Hver stolpe du registrerer er et lodd i Stolpejakt-lotteriet for ditt nærområde. Dine vinnersjanser øker altså med antallet registrerte stolper. Ved å registrere stolpene elektronisk er du automatisk med i trekningen. Ved manuell registrering må kartet sendes inn til påtrykt adresse.

Stolpene i Son og på Brevik er utplassert til 15.november 2021.
Stolpene i Vestby er utplassert til 1.desember 2021.

Orienteringsklubbens tips ved bruk av appen

  • Alltid oppdater så du er sikker på at du har siste versjon
  • Skal du inn i skogen for å finne stolper kan det noen steder være dårlig dekning. Last ned orienteringskartet offline så får du et kart som er lettere å orientere seg i.
  • Huke av på «vis min posisjon på kart» under innstillinger for å kunne se hvor man er på kartet «live». Fint for en som ikke er så stødig på å orientere. For de som liker å gå med papirkart i hånden, kan man finne disse for nedlastning på Orienteringsklubben Moss sine stolpejaktsider.

Bli kjent med Orienteringsklubben i Moss

Orienteringsklubben i Moss er en breddeklubb innen orientering med 220 medlemmer. Aldersspennet på de aktive medlemmene svinger fra 4 år til 85 år. Deres aktiviteter er hovedsakelig orientering og turorientering. Er du bitt av stolpejaktbasillen så anbefaler vi dere på det sterkeste å prøve ut deres turorienteringsopplegg, eller bli med på en trening med OK Moss. De har plass til alle; unge og gamle, folk som er gode til å navigere med kart og til de som ønsker å lære mer, de som liker å konkurrere eller de som liker å ta ting i eget tempo for mosjonens skyld. Orientering er en perfekt familieaktivitet da hele familien kan bli med på forskjellige nivåer. Gå inn på deres hjemmesider www.ok-moss.no eller send en melding om du er nysgjerrig på å prøve ut.

Orientering ble kåret til rimeligste idrett å drive med for barn og unge i Moss Avis:
https://www.moss-avis.no/sa-mye-koster…/f/5-67-1294604

Tusen takk til Orienteringsklubben Moss for et fantastisk tilbud med stolper i Moss, Råde, Rygge og Vestby!
Med ekstra takk også til Vestby Kommune og Sparebank1 Østfold/Akershus for støtte.

Last ned appen – og kom i gang!


Del denne artikkelen