10 ting å gjøre på en regnværsdag

10 ting å gjøre på en regnværsdag


På en regnværsdag kan det være koselig med litt inneaktiviteter eller bare kle godt på seg for å hoppe i vanndammer.

1. Ta en velværedag

Booke seg inn på Son Spa for å lade batteriene med spabehandlinger og god mat.

2. Få varmen i badstu

Leie badstuen som ligger på brygga ved Son Spa. Deilig å kjøle seg ned i varmen, men ganske fint å bade i regnvær også. Ikke minst å finne varmen i badstuen mellom dukkertene.

3. Spise lunsj på restaurant

Ta med paraplyen og kos deg med lunsj på en av de koselige spisestedene. Lune, koselige restauranter med mye godt å by på.

4. Ta med barn/barnebarn til paradis

En drømmedestinasjon for små og store barn må vel være Eventyrfabrikken i Vestby med trampoliner, klatreutfordringer, lange sklier og ballbinger.

5. Handle fra sofakroken

Frister det ikke å gå ut i regnværet, hva med litt shopping gjort hjemmefra. Mange av butikkene i Vestby og Son har nettbutikker hvor de enten leverer på døren eller sender i posten. Kanskje en overraskelse på døren til noen som står deg nær?

6. Spille golf inne

Når det ikke er like fristende å spille golf ute kan det passe fint med en golfrunde på simulator hos Soon Golfklubb, – trygt og tørt.

7. Galleritur med kjente verker

Besøke kunstutstillingen på Ramme i et flott lokale i 3.etasje UNDER bakken. Kun tirsdag til søndag. Kombiner med herlig lunsj på Ramme Kro & Restaurant.

8. Lese blader og bøker i fred og ro

biblioteket i Son er det mange lune kroker hvor du kan sette deg med en god bok eller et interessant blad om planter, interiør, mote, vitenskap, mat, osv. Et fristed, stille og rolig.

9. Film & popkorn i sofakroken

Lei/Kjøp en film, fiks en bolle med popkorn, ta frem et varmt teppe og kos dere med film.

10. Inviter gode venner på middag

Bestill en fantastisk sjømatkasse hos Son Brygge & fiskebutikk, fyr opp i peisen og inviter til middag. Herlig å samles inne når været er grått og trist.


Del denne artikkelen