De hellig tre kongers opptog med æresborger og fyrverkeri

De hellig tre kongers opptog med æresborger og fyrverkeri

Opptoget med de hellige tre konger (og narrer) avslutter julen og er en fest for alle! Opptoget foregår på Hølen torg.

Her vil mange voksne og barn komme utkledd som haremsdamer, sauer, hyrder, vektere og soldater. I tillegg til narrer som leker, de tre kongene som viser frem sine fine gaver, vil sjeiken lede an feiringen for Hølens æresborger. Hølenkoret skal synge, en gruppe fra Hvisten trommekorps vil spille og ungdommer vil sjonglere med flammer.

Opptoget ledes av vår kjære stjernetyder og hennes stjernebarn.

Opptoget avsluttes med at vi går til kongenes teltleire der vi får varm drikke og til slutt får vi se et vakkert fyrverkeri fra viadukten!

Dette er 28.gang vi feirer de Hellig tre konger i Hølen. For mange barn og voksne i Hølen er denne kvelden nesten bedre enn både julaften og 17.mai. Velkommen til å delta i opptoget eller som tilskuer!

Vær oppmerksom på at det er få parkeringsplasser på Hølen torg, og det lønner seg å være tidlig ute. Parkeringsplasser finnes på Hølen skole, og for øvrig gateparkering utenfor Hølen torg. Denne kvelden er en magisk opplevelse i Hølen. Ideen og fortellingen bygger på vår egen Hølenforfatter, Tor Åge Bringsværd, sin bok «De hellige tre narrer». Les gjerne historien her: http://web2.gyldendal.no/toraage/tekster/narrer.html

Tid: 17:00 til 18:30

Bli med på festen! 


Del dette arrangementet
Arrangementdetaljer