Kunstutstilling «Ærlighet» av Irena Dimitrova

Kunstutstilling «Ærlighet» av Irena Dimitrova


Velkommen til utstillingen min «Utført med ærlighet». Du er hjertelig velkommen til å komme og dele kunstopplevelsene mine. Åpningen vil være 1. mai klokka 13.00. Utstillingen vil fortsette til 29. mai.

Tanken bak utstillingen

Jeg er veldig spent fordi det er min første presentasjon for det norske publikum. Som du ser på tittelen, har arbeidet et tydelig personlig budskap. Det vil presentere mine refleksjoner om ulike temaer som kan være gode retninger for forskjellige fremtidige utstillinger – skjønnheten i norsk natur og tradisjoner, livets vandringer, kvinnelig ømhet, dyrebilder og figurative komposisjoner med fiktive eller religiøse referanser. Noen situasjonsportretter er inkludert. Oljemalerier, akvarell og litografier er de brukte teknikkene.

Om kunstneren

Irena Dimitrova er født 1974 i Bulgaria, hvor hun har fått sin kunst og pedagogisk utdannelse. Om 10 år bor hun i Norge og jobber som kunstlærer i CIS Moss, Fredrikstad, Sarpsborg. Hun hadde mange utstillinger i Bulgaria, Tyskland, Italia, Ungarn, USA, Østerrike. Det er første soloutstillingen i Norge for henne, hvor du kan se oljemalerier, tegninger, akvareller og litografier. Hun presenterer menneskets ansikter og figurer i en sammenheng som avslører karakteren (som du kan se i hennes situasjonsportretter), omgitt av vakker natur og bylandskap, med sine elskede kjæledyr eller tilbehør. Hun liker å tolke den fantastiske skjønnheten i norsk natur realistisk eller abstrakt.


Del dette arrangementet
Arrangementdetaljer
  • Startdato
    1 mai, 2021 13:00
  • Sluttdato
    1 mai, 2021 18:00
  • Destinasjon
  • Adresse
    Koåsveien 53, 1555 Son