Roller Disco på Hølen skole

Roller Disco på Hølen skole

Vestby kommune arbeider nå med å tilrettelegge for mer aktivitet og moro i Bruerparken i Hølen. Gjennom medvirkning med jenter fra Hølen i alderen 11-19 år har vi fått kunnskap om hva som skal til for at flere jenter har lyst til å treffes, være i aktivitet og ha det gøy ute. 

En av aktivitetene som ble foreslått var retro-rulleskøyting (quads – de med fire hjul, to foran og to bak!), og derfor ønsker vi å bidra til at det kan bygges et miljø rundt rulleskøyting i Hølen. Målet er at det etter hvert blir en glad og rullende gjeng som kan ha det gøy på rulleskøyter i Bruerparken.

Som et ledd i dette ønsker vi å invitere unge fra 11 år og oppover til roller disco i gymsalen på Hølen skole fredag 3. desember fra kl. 19 -21.

Påmelding gjøres til kultur@vestby.kommune.no innen 1. desember.
Vi trengernavn, alder og telefonnummer (til foresatt hvis du er under 15 år). Begrenset med plasser.

Til å hjelpe oss med arrangementet har vi leid inn Girls on Wheels (GOW), en rulleskøytegjeng som trener på quads. Girls on Wheels ble startet av syv jenter fra Haslum i 2019. Siden den gang har det bare vokst. De har vært på NRK Super og TV2 God Morgen Norge. For øyeblikket er de rundt 70 aktive jenter på trening hver uke og over 40 stykker på venteliste i Oslo og Bærum. Gruppa jobber for at jenter skal få sin egen arena for å stå på rulleskøyter, føle seg trygge og gjøre hva de vil. 

På roller discoen vil GOW låne ut rulleskøyter til de som ikke har selv, vise hva man kan gjøre med rulleskøyter på beina og hjelpe til ute på gulvet slik at alle kan føle seg trygge og ha det gøy! Ikke minst vil de sørge for den rette stemningen med discolys og kul musikk. Vi deler ut goodie-bags og trekker en heldig deltaker som får med seg en stilig bag hjem. 

PS! Vil du være med å skape et rulleskøytemiljø i Hølen i tida framover? Ta kontakt!


Del dette arrangementet
Arrangementdetaljer
  • Startdato
    3 desember, 2021 19:00
  • Destinasjon
  • Adresse
    Hølen Skole, Store Strandgate 11, 1550 Hølen