Utstilling med Henrik Kleppe, Sverre Koren Bjertnæs, Espen Mathias Behn og Christer Glein

Utsnitt fra og av fire kunstnere. Foto.

Utstilling med Henrik Kleppe, Sverre Koren Bjertnæs, Espen Mathias Behn og Christer Glein


Utstillingsåret på 2021 sparkes i gang på Galleri Soon! Velkommen!

Vi åpner opp for å se utstillingen allerede fra kl 11, da vi ønsker å spre besøkende utover dagen med hensyn til retningslinjene rundt covid 19. Blir det mye pågang, slipper vi opp besøkende puljevis. Alle blir registrert ved adkomst.

HENRIK KLEPPE

Henrik Kleppe jobber hovedsakelig med maleri. Han har siden studietiden tatt utgangspunkt i landskapsmaleri, ofte inspirert av malere innen nasjonalromantikken som bl.a Lars Hertervig, August Cappelen, Caspar David Friedrich, William Turner etc. Impresjonismen har også hatt en stor betydning for kunstnerskapet hans.

SVERRE KOREN BJERTNÆS

Sverre Bjertnæs (f. 1975) er født og oppvokst i Trondheim. Han regnes som en av Norges fremste samtidskunstnere, og har gått i lære hos noen av Norges mest kjente figurative kunstnere. Han har vært elev av Tore Bjørn Skjølsvik og Odd Nerdrum, deretter studert fire år ved Statens kunstakademi i Oslo under Arvid Pettersen og Jan Sæther. Bjertnæs arbeider drar veksler på både klassisk figurasjon og konseptkunst.

ESPEN MATHIAS BEHN

Espen Mathias Behn (f. 1978) har en mastergrad fra Art Center College of Design i Pasadena. Han er utdannet innenfor film, foto og klassisk maleri.
Som kunstner utfolder Behn seg innenfor et bredt spekter av medier og uttrykksformer: Både film, foto, men også installasjon, maleri og skulptur. Han nærer en dyp interesse for den klassiske kunsthistoriske tradisjonen. I arbeidene sine fletter han sammen konseptuelle elementer med referanser til både eldre og moderne kunst. Ved siden av sitt virke som kunstner underviser han i Kunst, Film, Fotohistorie og klassisk kunsthistorie ved Oslo Fotokunstskole.

CHRISTER GLEIN

Christer Glein (f. 1984) er utdannet ved Falmouth College of Arts i England. I dag bor han og arbeider i Oslo. Siden hans debut i 2009 har han vekket stor interesse for sine arbeider. Glein er opptatt av kunstens autonomi og egenverdi, og bildene hans er en blanding av abstrakte og figurative. Komposisjon og farge er viktig, og maleteknikken spiller en stor rolle i alle hans arbeider. 


Del dette arrangementet
Arrangementdetaljer