Utstilling med Kikki Hovland

Kunstverk av Kikki Hovland. bilde.

Utstilling med Kikki Hovland


Det er en glede å invitere til utstillingen «NÆR» med Kikki Hovland her på Galleri Soon. Utstillingen består av maleri og grafikk, og kunstneren vil være til stede fra kl 12 til kl 15. Vi åpner opp for å se utstillingen allerede fra kl 11, da vi ønsker å spre besøkende utover dagen med hensyn til retningslinjene rundt covid 19. Utstillingen kan ses til og med søndag 30.mai.

«Hovedtema i mine arbeider er fokusert på hvordan menneskers indre landskap møter det ytre landskapet. Jeg beskriver mennesket i nære møter med hverandre, natur og miljø; det gir mange interessante tematiske utfordringer.
Et av målene er å inspirere betrakteren til å se mer nøye på verden rundt seg og å oppdage stemninger og skjønnhet på uventede steder. Jeg vil formidle hvordan møter med naturen kan gi oss innsikt og ro. Ofte er det ute og i stillheten naturen gir, at vi finner svarene på det vi leter etter inni oss selv. Samtidig er jeg engasjert i å tydeliggjøre hvordan naturen er en del av oss, at også våre liv er betinget kretsløpet, næringskjeder, oksygen og selv de minste insekter og organismer. «- Kikki Hovland

Les mer om utstillingen på: www.gallerisoon.no/kikkihovland2021


Del dette arrangementet
Arrangementdetaljer