Arrangementer

Sånafest - festivalen for kunst og performance, gjenoppstår 16. juni. Det blir forestillinger, installasjoner, filmpremierer, åpne klasser for alle aldre og alle skavanker, konserter og hagefester i Son og Hølen.
HølenPopQuiz slår seg sammen med HølenAllmennQuiz og lager en PARTY POPQUIZ / ALLMENNQUIZ for å feire Sånafest. Det blir en "enkel" og morsom quiz for alle som har savnet en liten fest på Kafeen. Onsdag 23 juni på Hølen Kafé.
Saksofonisten Jesse Heckman med fargerik dress og saksofon med turkis dress. Blå himmel med skyer i bakgrunn. Bilde.
Savner du Sånafeststemningen, og skulle du ønsket deg på festival? Nå har du muligheten til å få en halvtimes Sånafestprogram hjem til deg. Inviter så mange venner du ønsker og som smittevernreglene tillater, og gled deg til et spekket program med performance og dansekunst!
Hølens befolkning kan delta i forkant med å levere gamle, ødelagte gjenstander, deler av konstruksjoner, og slitne duker og gardiner. “Det handler om å øve seg på det uventa”, sier Mia i en samtale med Sånafest sitt kunstneriske team. Gjennom tre dager vil prosjektet KORDAN utvikle seg. Du kan komme hver kveld og du vil få se noe nytt, en konstruksjon, eller en dekonstruksjon. Fra 24. til 26.juni.
Den gamle viadukten i ny drakt, solskinn og grønn natur. bilde.
Endelig åpnes Hølenviadukten for gående og syklende, 25 år etter at det siste toget passerte. Åpningsfest lørdag 26.juni klokken 14:00. Med åpen bru blir den gamle jernbanelinja mellom Sonsveien og Kjenn igjen en sammenhengende trasé. Denne gangen i ny drakt som turvei og statlig sikret friluftslivsområde.
Nok en gang har vi gleden av å inviterer til americanacaskveld på Hølen Kafé! Det blir som vanlig en hel del Tom Petty-låter + andre kjente og ukjente americanalåter som skal sørge for god stemning på Hølen Kafé. Det er selvfølgelig også et værforbehold - men det får vi ikke gjort noe med!
Plakat.
Hølenkoret fylte 30 år i 2020. Vi er klar for å feire med jubileumskonserter. Vi samarbeider her med 12 utvalgte musikere i et ensemble fra kringkastingsorkesteret - KORK.