Arrangementer

Sånafest - festivalen for kunst og performance, gjenoppstår 16. juni. Det blir forestillinger, installasjoner, filmpremierer, åpne klasser for alle aldre og alle skavanker, konserter og hagefester i Son og Hølen.
Bli med fyrverkeriet Aksel Kolstad på SUP Safari rundt Sauholmen hver onsdag og fredag i sommerferien. Her lærer du teknikk, har det gøy på brettet og får servert en og annen historie.
Saksofonisten Jesse Heckman med fargerik dress og saksofon med turkis dress. Blå himmel med skyer i bakgrunn. Bilde.
Savner du Sånafeststemningen, og skulle du ønsket deg på festival? Nå har du muligheten til å få en halvtimes Sånafestprogram hjem til deg. Inviter så mange venner du ønsker og som smittevernreglene tillater, og gled deg til et spekket program med performance og dansekunst!
Intimkonsert med lokale og nasjonale navn. Fri inngang. Hver torsdag k. 19.00 i perioden 24. juni – 11. august.
Geir Mathisen gjester oss også denne sesongen. Vi ser fram til en svært stemningsfull og hyggelig opplevelse. Gratis adgang.
Åge Sten Nilsen konsertklar med gitar i hånden. Plakat.
Vi starter konsertsommeren med herlige Åge Sten Nilsen som synger sine beste sanger fra hans karriere.
Den gamle viadukten i ny drakt, solskinn og grønn natur. bilde.
Endelig åpnes Hølenviadukten for gående og syklende, 25 år etter at det siste toget passerte. Åpningsfest lørdag 26.juni klokken 14:00. Med åpen bru blir den gamle jernbanelinja mellom Sonsveien og Kjenn igjen en sammenhengende trasé. Denne gangen i ny drakt som turvei og statlig sikret friluftslivsområde.
Bli med oss på en energifylt ettermiddag etter en lat dag på stranden. Real Entertainment setter stemningen med DJ & gjesteartist. Nytes med godt drikke og en passende rett fra vår sommermeny. Hver lørdag fra 16-21 i perioden 21. juni – 15. august.
Nok en gang har vi gleden av å inviterer til americanacaskveld på Hølen Kafé! Det blir som vanlig en hel del Tom Petty-låter + andre kjente og ukjente americanalåter som skal sørge for god stemning på Hølen Kafé. Det er selvfølgelig også et værforbehold - men det får vi ikke gjort noe med!
Asle Beck ved et restaurantbord. Plakat.
Asle Beck kommer tilbake, og i år har vi et nytt og bedre lydanlegg, så dette blir meget bra.