Arrangementer

Hver onsdag gjennom høsten og våren inviterer Vestby Turlag til hyggelig tur sammen med gode turvenner.
Son Kystkultursenter inviterer alle barn på morsomme aktiviteter på brygga i Son. Barna kan male masker, porselensfigurer, skjell, skattekiste og penal, eller snekre sin egen trebåt, støpe sitt eget tinnsmykke eller bare kose seg med varm sjokolade med krem eller verdens beste rømmevafler i Son. Fra skolestart og frem til skoleslutt har vi åpent lørdag og søndag fra 12 til 16.
Det inviteres til utstilling med Jossolini fra 19.november. Utstillingen står til og med 23.desember.
Herborg Kråkevik tar i år med seg musikken og suksesskonseptet Juleroser til noen utvalgte scener rundt om i landet. På turneen har hun med seg forfatteren Nina Lykke, trompetvirtuos Mathias Eick, pianist Espen Berg og bassist Johannes Eick. I tillegg...
Familieforestilling med tre kjære og kjente, et herlig show det skal bli! Barna er med på å bestemme historien. Hva for noe rart finner vi i lukene? En historie? En sang? Noe tøys? En vits? En konkurranse? Noe helt pling i bollen?
31 desember, 2022
Velkommen til Nyttårsfeiring her hos oss på Sjøboden! Vi har gleden av å kunne invitere dere til en stemningsfull feiring av det nye året.
Med hele 8 strålende soloalbum i tillegg til to album med søsknene Kari og Ola har Lars Bremnes markert seg som en av våre fremste visekunstnere. Stemningsfylte melodier med slående tekster om våre egne, mangslungne liv.
Tord Gustavsen Trio har gitt ut sitt sterkeste album hittil - og hypnotiserer oss til dyp hvile og meditasjon. Musikk i verdensklasse. Medvirkende i tillegg til pianist Tord Gustavsen: Steinar Raknes på bass/elektronikk og Jarle Vespestad på perkusjon.
Folkekjær, original og ytterst profesjonell troner Bjørnov som landets regjerende humorpianistinne – etter 3 soloalbum, 4 bøker, 5 soloshow og 6 komipriser.