Kultur og underholdning

Vi ønsker velkommen til utstilling med Irena Dimitrova i vårt galleri Ppalett. Åpning lørdag 1.mai klokken 13:00.
Kunstverk av Kikki Hovland. bilde.
Utstilling med Kikki Hovland Det er en glede å invitere til utstillingen «NÆR» med Kikki Hovland her på Galleri Soon. Utstillingen består av maleri og grafikk, og kunstneren vil være til stede fra kl 12 til kl 15. Vi åpner...
Jo Nesbø og Espen Lind. Bilde
1. pinsedag - 23. mai 2021 har vi gleden av å ønske velkommen til enda en magisk konsert med Jo Nesbø på vår uteservering - 11. året! Denne gangen vil Jo ha med seg ingen ringere enn Espen Lind på scenen. Dette gleder vi oss stort til!
Sånafest - festivalen for kunst og performance, gjenoppstår 16. juni. Det blir forestillinger, installasjoner, filmpremierer, åpne klasser for alle aldre og alle skavanker, konserter og hagefester i Son og Hølen.
Åge Sten Nilsen konsertklar med gitar i hånden. Plakat.
Vi starter konsertsommeren med herlige Åge Sten Nilsen som synger sine beste sanger fra hans karriere.
Asle Beck ved et restaurantbord. Plakat.
Asle Beck kommer tilbake, og i år har vi et nytt og bedre lydanlegg, så dette blir meget bra.
Portrett av Silya Nymoen med glimt i øyet og et stort smil. Bilde
Hagestua kan glede dere med at herlige Silya med trio, Truls Hval på gitar og Sigurd Evensen på Trombone kommer til oss. Silya vant Stjernekamp i 2013, og var med på Hver Gang Vi Møtes 2018. Vi kan love et sterkt musikalsk øyeblikk med Silyas nydelige stemme.
Velkommen til The Shadows og The Beatles aften. Gutta er kåret til en av de beste Shadows band i Europa. Med Erik Jensen i spissen blir dette en Beatles aften dere sent vil glemme.
Vokalisten i Trang Fødsel, dresskledd og med et glimt i øyet. Bilde
Trang Fødsel kommer til Hagestua. Med sangene "Kursiv" "Drømmedame" "Hippie" og "Fredag" så vil alle kjenne igjen disse fantastiske radiohittene. Dere så sikkert vokalist Hans Petter Aaserud på "Hver gang vi møtes" hvor historien kom fram.
Hjertelig velkommen til Hvitsten Salong 2021, siste helga i juli! Vi er en kunstfestival i Hvitsten, ved Oslofjorden, 40 min utenfor Oslo i Vestby kommune. Utstilling i skogen og nærområdene, konserter, DJ´s, performance, happenings, foredrag kunstnersamtaler, guidede formidlingsturer i utstillingen, teltcamp i fjordkanten og masse annet spontant, merkelig og forunderlig.