Arrangementer

Sånafest - festivalen for kunst og performance, gjenoppstår 16. juni. Det blir forestillinger, installasjoner, filmpremierer, åpne klasser for alle aldre og alle skavanker, konserter og hagefester i Son og Hølen.
Et portrettmaleri av Jan Baker i sort og blåtoner.Bilde.
Det er en glede å invitere til utstilling med Jan Baker her på Galleri Soon. Utstillingen består av maleri og grafikk, og kunstneren. Utstillingen kan ses til og med søndag 27.juni.
En mann og en kvinne som utforsker dansens formspråk ved å bevege seg synkront. Bilde.
Hver dag, mellom 17. og 26. juni, inviterer vi til åpne klasser på Sånafest. Bli med på å starte dagene dine i juni på en helt annerledes måte enn du vanligvis gjør! Klassene er åpne for alle aldre og vi oppfordrer deg til å ta med hele familien. Dette er en gyllen anledning til å bli kjent med både kunstnerne på Sånafest og innbyggerne i Son og Hølen.
Marian Saastad Ottesen og Fridtjov Såheim på en benk i grønne omgivelser i Havlystparken på Ramme Gård. Bilde.
Velkommen til en gripende og humoristisk versjon av Henrik Ibsens Fruen fra havet – i vakre og idylliske omgivelser under åpen himmel på Ramme! Gjestespill i Havlystparken på Ramme Gård 18.–26. juni 2021.
Hver tirsdag i hele sommer gjør vi uteserveringen om til et tropisk paradis. Det blir tropiske stemning på terrassen med sydhavsmagi og herlige rytmer. Nyt fargerik drikke med passende mat fra vår sommermeny. Tirsdager 22.juni-15.august.
Bli med fyrverkeriet Aksel Kolstad på SUP Safari rundt Sauholmen hver onsdag og fredag i sommerferien. Her lærer du teknikk, har det gøy på brettet og får servert en og annen historie.
En solskinnsdag på kystkultursenteret med mange besøkende. Bilde.
Hjertelig velkommen til familiekveld på St.Hansaften! Trekkspillmusikk, vafler, krabbefiske, allsang og opptent grill for medbrakt grillmat.
HølenPopQuiz slår seg sammen med HølenAllmennQuiz og lager en PARTY POPQUIZ / ALLMENNQUIZ for å feire Sånafest. Det blir en "enkel" og morsom quiz for alle som har savnet en liten fest på Kafeen. Onsdag 23 juni på Hølen Kafé.
Saksofonisten Jesse Heckman med fargerik dress og saksofon med turkis dress. Blå himmel med skyer i bakgrunn. Bilde.
Savner du Sånafeststemningen, og skulle du ønsket deg på festival? Nå har du muligheten til å få en halvtimes Sånafestprogram hjem til deg. Inviter så mange venner du ønsker og som smittevernreglene tillater, og gled deg til et spekket program med performance og dansekunst!
Intimkonsert med lokale og nasjonale navn. Fri inngang. Hver torsdag k. 19.00 i perioden 24. juni – 11. august.