Arrangementer

HVER FREDAG er det quiz på «The Coffeeshop». Det blir spørsmål om alt mellom himmel og jord, ja og kanskje hinsides det også.
I denne herlige teaterforestillingen får vi lov til å bli kjent med kirkerottene Vesle, Fredo og Viggo. Viggo har rotet seg inn i kirketårnet. Kanskje kirkerottene kan hjelpe?
Kunstutstilling med Gunn Vottestad åpner lørdag 11.februar kl 14:00. Utstillingen står til og med 12.mars.
Edvard Munch kjøpte eiendommen Nedre Ramme i 1910 og beholdt den til sin død i 1944. Besøke Munchs landsted, og vandre i kystlandskapet som inspirerte ham.
Velkommen til en utstilling av kunst, inspirert av og skapt i Hvitsten. Utstillingen Munch by the fjord viser flotte verker fra Petter Olsens egen samling.
Edvard Munch kjøpte eiendommen Nedre Ramme i 1910 og beholdt den til sin død i 1944. Nå kan du både besøke Munchs landsted, og vandre i kystlandskapet som inspirerte ham.
Velkommen til forestilling med Teten Teater! Vi befinner oss i Aldriland. Ønskestjernen, all fantasi og magis beskytter, har begynt å slukne på himmelen.
Velkommen til en utstilling av kunst, inspirert av og skapt i Hvitsten. Utstillingen Munch by the fjord viser flotte verker fra Petter Olsens egen samling.
Velkommen til forestillingen "Kaos i Aldriland"  med Teten Teater! Vi befinner oss i Aldriland. Ønskestjernen, all fantasi og magis beskytter, har begynt å slukne på himmelen.
Med hele 8 strålende soloalbum i tillegg til to album med søsknene Kari og Ola har Lars Bremnes markert seg som en av våre fremste visekunstnere. Stemningsfylte melodier med slående tekster om våre egne, mangslungne liv.