Arrangementer

Det underjordiske Ramme billedgalleri åpnet lørdag 26.juni og er nå åpent tirsdag-søndag fra 11 til 17. Utstillingen står til 19.desember.
Son Kystkultursenter inviterer alle barn på morsomme aktiviteter på brygga i Son. Barna kan male masker, porselensfigurer, skjell, skattekiste og penal, eller snekre sin egen trebåt, støpe sitt eget tinnsmykke eller bare kose seg med varm sjokolade med krem eller verdens beste rømmevafler i Son. Åpningstider høst er lørdag og søndag fra 12:00-16:00.
Nå åpner Vestby opp og vi vil gjerne prøve quiz igjen, HVER FØRSTE TORSDAG I MÅNEDEN. Velkommen på quiz 2.september, 7.oktober, 4.november og 2.desember. Husk at du kan nå ta kveldsmaten din på Hølen Kafé, vi har italiensk pizza!!!
HVER FREDAG er det quiz på «The Coffeeshop». Det blir spørsmål om alt mellom himmel og jord, ja og kanskje hinsides det også.
Skiltet til Hølen Kafe med Hølenviadukten i bakgrunnen. Bilde.
Ta turen til Hølen Kafé for vår månedlige quiz! Det blir varierte spørsmål som passer for de fleste. HVER TREDJE TORSDAG I MÅNEDEN, 26.august (klokken 19:00), 23.september, 21.oktober, 18.november og 16.desember klokken 20.
Vi inviterer til utstilling med keramisk skulptør Anne-Karen Helly-Hansen og maleren Erik Formoe. Utstillingen varer fra 4.september til 3.oktober.
Et gjensyn med Oslo Trio i helrussisk program! Få ensembler har hatt samme betydning for norsk kammermusikkliv som Oslo Trio.
Velkommen til storslått åpning av våre nye Kandelaberkonserter! […or strange to you] er et nært og personlig møte med renessansetidens luttsanger fra Tromboncino og Rore i Italia til Dowland og Danyel i England.
Galleri Soon ønsker velkommen til utstilling med Magnus Petterson og David McNish. Utstillinger varer fra 9.oktober til 7.november.
Velkommen til et helt spesielt møte med to av barokkens mestere: Henry Purcell og Johann Sebastian Bach. I sitt nye prosjekt utforsker duoen Bell & Andersen møtet mellom strengeinstrumentet oud og kontratenor.