Mat og drikke

Son Kystkultursenter inviterer alle barn på morsomme aktiviteter på brygga i Son. Barna kan male masker, porselensfigurer, skjell, skattekiste og penal, eller snekre sin egen trebåt, støpe sitt eget tinnsmykke eller bare kose seg med varm sjokolade med krem eller verdens beste rømmevafler i Son. Åpningstider nå på vinteren er lørdag og søndag fra 12:00-16:00.
Skiltet til Hølen Kafe med Hølenviadukten i bakgrunnen. Bilde.
Ta turen til Hølen Kafé for vår månedlige quiz! Det blir varierte spørsmål som passer for de fleste. HVER TREDJE TORSDAG I MÅNEDEN, 26.august (klokken 19:00), 23.september, 21.oktober, 18.november og 16.desember klokken 20.
Lørdager og søndager i advent ønsker vi dere velkommen til jul på Ramme! ✨ Med lysvandringer i den eventyrlige Havlystparken og julehandel i markedsboder inviterer vi til magiske øyeblikk i adventstiden. Lørdager og søndager hele adventstiden - Fra 27.november til 19.desember fra klokken 11:00 til 18:00.
Leter du etter originale julegaver som varer noen år, og vil helst handle i rolige stemningsfulle omgivelser? Vi holder marked alle fire adventshelgene fremover, lørdager og søndager til og med 19.desember!
12 desember, 2021
Ramme fjordhotell inviterer 28. november, 12. desember og 19. desember små og store til adventsfest i Den gilde hall. Her kan dere ta for dere av julens gode smaker og få den magiske førjulsstemningen sammen med familien. Hvis vi er riktig heldige dukker kanskje fjøsnissebarna opp også.
24 desember, 2021
Julaften sammen  Er du ensom eller alene i julen? Ingen skal behøve å sitte alene på julaften hvis det ikke er selvvalgt. Vestby Frivilligsentral arrangerer julaften på Prestegården for enslige som ønsker å feire jul i fellesskap med andre. Vi...
31 desember, 2021
Velkommen til Nyttårsfeiring her hos oss på Sjøboden! Vi har gleden av å kunne invitere dere til en stemningsfull feiring av det nye året.
Velkommen til en helg utenom det vanlige 22.-23. januar 2022. Yoga og poesihelg med Signe Schineller og Trygve Skaug. Skrivesamlingene er for deg som vil forsøke å få det du har på innsiden ned på papiret. Få god hjelp, tips og triks av poet og artist Trygve Skaug.