Arrangementer

Son Kystkultursenter inviterer alle barn på morsomme aktiviteter på brygga i Son. Barna kan male masker, porselensfigurer, skjell, skattekiste og penal, eller snekre sin egen trebåt, støpe sitt eget tinnsmykke eller bare kose seg med varm sjokolade med krem eller verdens beste rømmevafler i Son. På sommer’n har vi åpent onsdag til søndag 12 til 16.
Velkommen til en hyggelig pubkveld med muligheter til å treffe nye og gamle bekjente fra lokalmiljøet. Dugnaddreven Pub (Hvitsten vel) som har åpent hver onsdag fra juni og ut august fra 19:00 til 22:00.
Hver tirsdag i hele sommer gjør vi uteserveringen om til et tropisk paradis. Det blir tropiske stemning på terrassen med sydhavsmagi og herlige rytmer. Nyt fargerik drikke med passende mat fra vår sommermeny. Tirsdager 22.juni-15.august.
Bli med oss på en energifylt ettermiddag etter en lat dag på stranden. Real Entertainment setter stemningen med DJ & gjesteartist. Nytes med godt drikke og en passende rett fra vår sommermeny. Hver lørdag fra 16-21 i perioden 21. juni – 15. august.
27 juni, 2021
Festen slutter ikke selv om det er søndag! Gå ikke glipp av vår helt nye champagnelunsj! Kjøkkensjefen serverer en innholdsrik og spennende sharingmeny med tilhørende bobler. DJ setter stemningen med passende musikk. Hver søndag fra 12-16 i perioden 27. juni – 15. august.
FolkPort fortsetter tradisjonen med sommerkonsert en tidlig søndagskveld i Olivenlunden i Son, denne gangen kanskje uten koronarestriksjoner og i strålende sommervær selvfølgelig!
Årets Covid-19 tilpassede kulturmønstring i kystperlen Son avholdes i år fra 13-15.08.2021. Son vil også i år få et særpreg og mangfold, full av herlig kultur for enhver smak og aldersgruppe - et kulturkalas og folkefest som vil pågå kontinuerlig i 48 timer.
Rammerokk returnerer og det gjør også selveste Hellbillies og stjerneskuddene i Heigh Chief. Velkommen til gårdsfest i eventyrlige omgivelser.
Vi i Hvitsten er SÅ heldige å få Beatur og Inga sin uoffisielle konsert på Sjøboden pub. Beatur og Inga skal snart flytte til Oslo og ønsker å si farvel på en litt annerledes og koselig måte.
Da tar vi sjansen på å kjøre i gang marked og kunstutstilling på Garderbråten igjen! I grisehuset viser Steven Persensky foto med motiver fra bygda. Inger H. Sandberg Seland stiller ut stemningsfulle malerier i fjøset. Vevdamene selger sitteunderlag, og Farm Presterud kommer med hjemmelagde pølser.