Hva skjer

Bli med på en eventyr-vandring i Havlystparken, tilpasset barn og barnefamilier. En av hagens voktere tar deg med på en reise gjennom fantasi og undring, i den magiske hagen. Hagevandring fra 1.juli til 14.august.
Son Kystkultursenter inviterer alle barn på morsomme aktiviteter på brygga i Son. Barna kan male masker, porselensfigurer, skjell, skattekiste og penal, eller snekre sin egen trebåt, støpe sitt eget tinnsmykke eller bare kose seg med varm sjokolade med krem eller verdens beste rømmevafler i Son. På sommer’n har vi åpent onsdag til søndag 12 til 16.
Havlystparken med flotte planter som en alle med en gangvei i midten.
På Ramme finner du Havlystparken, et parkanlegg uten make med sin beliggenhet og utsikt ut fjorden. Her finner du alt fra det norske til det eksotiske: Blomsterallé, urtehage, frukt- og rosenlunder, eng og arboret. Alt ivaretas av ansatte som arbeider hele året for å få frem det beste naturen har og by på til alle årstider.
Brune ullgriser. Foto.
Bli med bonden og omviseren på en rundtur på Ramme gård, hvor vi mater dyrene, ser hvordan de bor og lærer om livet på Ramme gård. Onsdag til søndag hver uke frem til 30.september.
Velkommen til en hyggelig pubkveld med muligheter til å treffe nye og gamle bekjente fra lokalmiljøet. Dugnaddreven Pub (Hvitsten vel) som har åpent hver onsdag fra juni og ut august fra 19:00 til 22:00.
Hver tirsdag i hele sommer gjør vi uteserveringen om til et tropisk paradis. Det blir tropiske stemning på terrassen med sydhavsmagi og herlige rytmer. Nyt fargerik drikke med passende mat fra vår sommermeny. Tirsdager 22.juni-15.august.
Bli med fyrverkeriet Aksel Kolstad på SUP Safari rundt Sauholmen hver onsdag og fredag i sommerferien. Her lærer du teknikk, har det gøy på brettet og får servert en og annen historie.
24 juni, 2021
19:00
Intimkonsert med lokale og nasjonale navn. Fri inngang. Hver torsdag k. 19.00 i perioden 24. juni – 11. august.
Det underjordiske Ramme billedgalleri åpnet lørdag 26.juni og er nå åpent tirsdag-søndag fra 11 til 17. Utstillingen står til 29.august.
Bli med oss på en energifylt ettermiddag etter en lat dag på stranden. Real Entertainment setter stemningen med DJ & gjesteartist. Nytes med godt drikke og en passende rett fra vår sommermeny. Hver lørdag fra 16-21 i perioden 21. juni – 15. august.
27 juni, 2021
12:00
Festen slutter ikke selv om det er søndag! Gå ikke glipp av vår helt nye champagnelunsj! Kjøkkensjefen serverer en innholdsrik og spennende sharingmeny med tilhørende bobler. DJ setter stemningen med passende musikk. Hver søndag fra 12-16 i perioden 27. juni – 15. august.
Hjertelig velkommen til Hvitsten Salong 2021, siste helga i juli! Vi er en kunstfestival i Hvitsten, ved Oslofjorden, 40 min utenfor Oslo i Vestby kommune. Utstilling i skogen og nærområdene, konserter, DJ´s, performance, happenings, foredrag kunstnersamtaler, guidede formidlingsturer i utstillingen, teltcamp i fjordkanten og masse annet spontant, merkelig og forunderlig.
31 juli, 2021
11:00
NAIV OPTIMIST Tina Tobiassens malerier betegnes som naiv optimisme. Og det råder et nokså klart filosofisk budskap i hennes billedverden. Utstillingen varer fra 31.juli til 29.august.
Geir Mathisen gjester oss også denne sesongen. Vi ser fram til en svært stemningsfull og hyggelig opplevelse. Gratis adgang.
7 august, 2021
18:30
Glenn & Dave er tilbake for en siste sommerkonsert. Velkommen til herlig sommermusikk fra gutta.
Om noen av Big Bangs roligere låter er blant dine favoritter så bør du ikke gå glipp av denne muligheten. En livekonsert med frontmann Øystein Greni. Forvent mange godbiter fra bandets rikholdige arkiv, kanskje noen høydepunkter fra Grenis soloalbum “Pop Noir” og noko attåt.
Sonoro er tilbake etter fjorårets suksess! I samarbeid med Oslo Quartet Series presenterer vi Sonoro Strykekvartett, en av Norges virkelig fremadstormende, nye kvartetter. De skal spille verker av både Grieg, Sæverud, amerikanske Caroline Shaw og britiske Benjamin Britten. Velkommen til sommerens store kvartett-begivenhet!
FolkPort fortsetter tradisjonen med sommerkonsert en tidlig søndagskveld i Olivenlunden i Son, denne gangen kanskje uten koronarestriksjoner og i strålende sommervær selvfølgelig!
Folkemusikk har stått høyt på ønskelistene hos mange til årets sommerprogram. Derfor er det med stor glede at vi presenterer et av landets fremste folkemusikkensembler gjennom tidene: Bukkene Bruse. Disse ble særlig kjent i forbindelse med vinterlekene på Lillehammer i 1994, der de traff den norske folkesjelen midt i hjertet. Nå har de gjenoppstått etter mange år uten aktivitet, og konserten i Havlystparken blir dermed av nokså eksklusiv sort.
Årets Covid-19 tilpassede kulturmønstring i kystperlen Son avholdes i år fra 13-15.08.2021. Son vil også i år få et særpreg og mangfold, full av herlig kultur for enhver smak og aldersgruppe - et kulturkalas og folkefest som vil pågå kontinuerlig i 48 timer.
Vi i Hvitsten er SÅ heldige å få Beatur og Inga sin uoffisielle konsert på Sjøboden pub. Beatur og Inga skal snart flytte til Oslo og ønsker å si farvel på en litt annerledes og koselig måte.
Rammerokk returnerer og det gjør også selveste Hellbillies og stjerneskuddene i Heigh Chief. Velkommen til gårdsfest i eventyrlige omgivelser.
13 august, 2021
20:00
FolkPort er tilbake med sitt konsertbidrag under kulturfestivalen i Son.
Kulturdøgn Soon inviterer til folkefest. Vi er så heldige å få høre fine toner fra The Americanacas på Son Torg. De spiller Tom Petty-låter + andre kjente og ukjente americanalåter som skal sørge for god stemning.
14 august, 2021
22:30
Kai Dybedahl opplevde The Rolling Stones på Cuba. Det utløste et sterkt ønske om å spille noen av disse låtene med sine favorittmusikere i Norge, derav Rolling The Stones; et band på fullt alvor, bandet har gjort en et tyvetalls konserter hvor mange av den harde kjernen av Stonesfans har gitt sin anerkjennelse.
Årets sommerkonserter avsluttes på topp: vi får høre Mozart og Webers utenomjordisk vakre kvintetter skrevet for klarinett og strykekvartett — en kombinasjon som langt ifra er tilfeldig.
Sommerens Etterspill-serie avsluttes med noen av landets fremste, høyst skattede visesangere. Kari Svendsen og kompani skal gi oss en musikalsk opplevelse vi sent vil glemme, med nøye sammensatte sanger fra På stengrunns mangeårige aktivitet.
22 august, 2021
13:00
Fikk du ikke med deg forestillingen i juli får du en ny sjans i august. Kom og opplev årets sjørøverteater med Alex den Infernalske og Grusomme, Sjørøversnuppa og andre skumle figurer på Son kystkultursenter! Barn i følge med en voksen (og voksne barn) er hjertelig velkomne.
Da tar vi sjansen på å kjøre i gang marked og kunstutstilling på Garderbråten igjen! I grisehuset viser Steven Persensky foto med motiver fra bygda. Inger H. Sandberg Seland stiller ut stemningsfulle malerier i fjøset. Vevdamene selger sitteunderlag, og Farm Presterud kommer med hjemmelagde pølser.
Vestby Mini Comedy Festival stiller med Christer Torjussen, Ahmed Mamow, Pernille Haaland og Thomas Leikvoll. Kvelden byr på en god latter.
4 september, 2021
11:00
Vi inviterer til utstilling med keramisk skulptør Anne-Karen Helly-Hansen og maleren Erik Formoe. Utstillingen varer fra 4.september til 3.oktober.
9 september, 2021
19:00
I den eventyrlige Stallgården på Ramme, Hvitsten! The Lord Chamberlain's Men, Storbritannias fremste mannlige teaterselskap – med direkte koblinger til William Shakespeares historie – inviterer deg til å se den strålende tragedien, Macbeth. Fra 9. til 12.september.
12 september, 2021
12:00
Endelig har vi fått satt ny dato for årets terrengløp for alle! 12. september løper vi i gang løpet som inkluderer alle som kan ta på seg joggesko- både de som ønsker å vinne, de som deltar på sitt første løp, barn som har lyst til å løpe gjennom skogen, barnevogner og rullestoler!
9 oktober, 2021
11:00
Galleri Soon ønsker velkommen til utstilling med Magnus Petterson og David McNish. Utstillinger varer fra 9.oktober til 7.november.
Plakat.
30 oktober, 2021
15:00
Hølenkoret fylte 30 år i 2020. Vi er klar for å feire med jubileumskonserter. Vi samarbeider her med 12 utvalgte musikere i et ensemble fra kringkastingsorkesteret - KORK.
13 november, 2021
11:00
Galleri Soon ønsker velkommen til elevutstilling i galleriets 2. etg med elever fra Vestby Kulturskole. ​Utstillingen står hele helgen fra 13. til 14.november.
13 november, 2021
19:00
Benny Borg er Norges suverene ener på biografiske forestillinger. Han har tidligere gitt oss kritikerroste forestillinger med Cornelis Vreeswijk, Elvis, Johnny Cash og Evert Taube. Nå gir han oss historien om Erik Bye.
Oslo Ess fotografert i sort/hvitt. Bilde.
19 november, 2021
19:00
Etter utallige forespørsler fra publikum og arrangører legger Oslo Ess ut på en etterlengtet akustisk Norgesturne til høsten og vinteren. Bandet har tidligere gitt ut et akustisk album og høster stor suksess hvert år på Rockefeller i dette formatet. Nå tar de kassegitaren fatt, lager akustiske versjoner av sine største hits og legger ut på landeveien.
20 november, 2021
11:00
Galleri Soon ønsker velkommen til utstilling med Arne og Ivar Samuelsen. Utstillingen står fra 20.november til 31.desember.
18 desember, 2021
17:00
For åttende gang reiser Trine Rein på juleturné i førjulstiden med sin egen konsert Julegaven. Med seg på laget har hun gjesteartist, Adrian Jørgensen.
Velkommen til en helg utenom det vanlige 22.-23. januar 2022. Yoga og poesihelg med Signe Schineller og Trygve Skaug. Skrivesamlingene er for deg som vil forsøke å få det du har på innsiden ned på papiret. Få god hjelp, tips og triks av poet og artist Trygve Skaug.
Jo Nesbø og Espen Lind. Bilde
5.juni 2022 har vi gleden av å ønske velkommen til enda en magisk konsert med Jo Nesbø på vår uteservering - 11. året! Denne gangen vil Jo ha med seg ingen ringere enn Espen Lind på scenen. Dette gleder vi oss stort til!
Velkommen til en helg utenom det vanlige 22.-23. januar 2022. Yoga og poesihelg med Signe Schineller og Trygve Skaug. Skrivesamlingene er for deg som vil forsøke å få det du har på innsiden ned på papiret. Få god hjelp, tips og triks av poet og artist Trygve Skaug.
Bli med på en eventyr-vandring i Havlystparken, tilpasset barn og barnefamilier. En av hagens voktere tar deg med på en reise gjennom fantasi og undring, i den magiske hagen. Hagevandring fra 1.juli til 14.august.
Son Kystkultursenter inviterer alle barn på morsomme aktiviteter på brygga i Son. Barna kan male masker, porselensfigurer, skjell, skattekiste og penal, eller snekre sin egen trebåt, støpe sitt eget tinnsmykke eller bare kose seg med varm sjokolade med krem eller verdens beste rømmevafler i Son. På sommer’n har vi åpent onsdag til søndag 12 til 16.
Hver tirsdag i hele sommer gjør vi uteserveringen om til et tropisk paradis. Det blir tropiske stemning på terrassen med sydhavsmagi og herlige rytmer. Nyt fargerik drikke med passende mat fra vår sommermeny. Tirsdager 22.juni-15.august.
Bli med fyrverkeriet Aksel Kolstad på SUP Safari rundt Sauholmen hver onsdag og fredag i sommerferien. Her lærer du teknikk, har det gøy på brettet og får servert en og annen historie.
24 juni, 2021
19:00
Intimkonsert med lokale og nasjonale navn. Fri inngang. Hver torsdag k. 19.00 i perioden 24. juni – 11. august.
Det underjordiske Ramme billedgalleri åpnet lørdag 26.juni og er nå åpent tirsdag-søndag fra 11 til 17. Utstillingen står til 29.august.
Bli med oss på en energifylt ettermiddag etter en lat dag på stranden. Real Entertainment setter stemningen med DJ & gjesteartist. Nytes med godt drikke og en passende rett fra vår sommermeny. Hver lørdag fra 16-21 i perioden 21. juni – 15. august.
Hjertelig velkommen til Hvitsten Salong 2021, siste helga i juli! Vi er en kunstfestival i Hvitsten, ved Oslofjorden, 40 min utenfor Oslo i Vestby kommune. Utstilling i skogen og nærområdene, konserter, DJ´s, performance, happenings, foredrag kunstnersamtaler, guidede formidlingsturer i utstillingen, teltcamp i fjordkanten og masse annet spontant, merkelig og forunderlig.
31 juli, 2021
11:00
NAIV OPTIMIST Tina Tobiassens malerier betegnes som naiv optimisme. Og det råder et nokså klart filosofisk budskap i hennes billedverden. Utstillingen varer fra 31.juli til 29.august.
Geir Mathisen gjester oss også denne sesongen. Vi ser fram til en svært stemningsfull og hyggelig opplevelse. Gratis adgang.
7 august, 2021
18:30
Glenn & Dave er tilbake for en siste sommerkonsert. Velkommen til herlig sommermusikk fra gutta.
Om noen av Big Bangs roligere låter er blant dine favoritter så bør du ikke gå glipp av denne muligheten. En livekonsert med frontmann Øystein Greni. Forvent mange godbiter fra bandets rikholdige arkiv, kanskje noen høydepunkter fra Grenis soloalbum “Pop Noir” og noko attåt.
Sonoro er tilbake etter fjorårets suksess! I samarbeid med Oslo Quartet Series presenterer vi Sonoro Strykekvartett, en av Norges virkelig fremadstormende, nye kvartetter. De skal spille verker av både Grieg, Sæverud, amerikanske Caroline Shaw og britiske Benjamin Britten. Velkommen til sommerens store kvartett-begivenhet!
FolkPort fortsetter tradisjonen med sommerkonsert en tidlig søndagskveld i Olivenlunden i Son, denne gangen kanskje uten koronarestriksjoner og i strålende sommervær selvfølgelig!
Folkemusikk har stått høyt på ønskelistene hos mange til årets sommerprogram. Derfor er det med stor glede at vi presenterer et av landets fremste folkemusikkensembler gjennom tidene: Bukkene Bruse. Disse ble særlig kjent i forbindelse med vinterlekene på Lillehammer i 1994, der de traff den norske folkesjelen midt i hjertet. Nå har de gjenoppstått etter mange år uten aktivitet, og konserten i Havlystparken blir dermed av nokså eksklusiv sort.
Årets Covid-19 tilpassede kulturmønstring i kystperlen Son avholdes i år fra 13-15.08.2021. Son vil også i år få et særpreg og mangfold, full av herlig kultur for enhver smak og aldersgruppe - et kulturkalas og folkefest som vil pågå kontinuerlig i 48 timer.
Rammerokk returnerer og det gjør også selveste Hellbillies og stjerneskuddene i Heigh Chief. Velkommen til gårdsfest i eventyrlige omgivelser.
Vi i Hvitsten er SÅ heldige å få Beatur og Inga sin uoffisielle konsert på Sjøboden pub. Beatur og Inga skal snart flytte til Oslo og ønsker å si farvel på en litt annerledes og koselig måte.
13 august, 2021
20:00
FolkPort er tilbake med sitt konsertbidrag under kulturfestivalen i Son.
Kulturdøgn Soon inviterer til folkefest. Vi er så heldige å få høre fine toner fra The Americanacas på Son Torg. De spiller Tom Petty-låter + andre kjente og ukjente americanalåter som skal sørge for god stemning.
14 august, 2021
22:30
Kai Dybedahl opplevde The Rolling Stones på Cuba. Det utløste et sterkt ønske om å spille noen av disse låtene med sine favorittmusikere i Norge, derav Rolling The Stones; et band på fullt alvor, bandet har gjort en et tyvetalls konserter hvor mange av den harde kjernen av Stonesfans har gitt sin anerkjennelse.
Årets sommerkonserter avsluttes på topp: vi får høre Mozart og Webers utenomjordisk vakre kvintetter skrevet for klarinett og strykekvartett — en kombinasjon som langt ifra er tilfeldig.
Sommerens Etterspill-serie avsluttes med noen av landets fremste, høyst skattede visesangere. Kari Svendsen og kompani skal gi oss en musikalsk opplevelse vi sent vil glemme, med nøye sammensatte sanger fra På stengrunns mangeårige aktivitet.
22 august, 2021
13:00
Fikk du ikke med deg forestillingen i juli får du en ny sjans i august. Kom og opplev årets sjørøverteater med Alex den Infernalske og Grusomme, Sjørøversnuppa og andre skumle figurer på Son kystkultursenter! Barn i følge med en voksen (og voksne barn) er hjertelig velkomne.
Da tar vi sjansen på å kjøre i gang marked og kunstutstilling på Garderbråten igjen! I grisehuset viser Steven Persensky foto med motiver fra bygda. Inger H. Sandberg Seland stiller ut stemningsfulle malerier i fjøset. Vevdamene selger sitteunderlag, og Farm Presterud kommer med hjemmelagde pølser.
Vestby Mini Comedy Festival stiller med Christer Torjussen, Ahmed Mamow, Pernille Haaland og Thomas Leikvoll. Kvelden byr på en god latter.
4 september, 2021
11:00
Vi inviterer til utstilling med keramisk skulptør Anne-Karen Helly-Hansen og maleren Erik Formoe. Utstillingen varer fra 4.september til 3.oktober.
9 september, 2021
19:00
I den eventyrlige Stallgården på Ramme, Hvitsten! The Lord Chamberlain's Men, Storbritannias fremste mannlige teaterselskap – med direkte koblinger til William Shakespeares historie – inviterer deg til å se den strålende tragedien, Macbeth. Fra 9. til 12.september.
9 oktober, 2021
11:00
Galleri Soon ønsker velkommen til utstilling med Magnus Petterson og David McNish. Utstillinger varer fra 9.oktober til 7.november.
Plakat.
30 oktober, 2021
15:00
Hølenkoret fylte 30 år i 2020. Vi er klar for å feire med jubileumskonserter. Vi samarbeider her med 12 utvalgte musikere i et ensemble fra kringkastingsorkesteret - KORK.
13 november, 2021
11:00
Galleri Soon ønsker velkommen til elevutstilling i galleriets 2. etg med elever fra Vestby Kulturskole. ​Utstillingen står hele helgen fra 13. til 14.november.
13 november, 2021
19:00
Benny Borg er Norges suverene ener på biografiske forestillinger. Han har tidligere gitt oss kritikerroste forestillinger med Cornelis Vreeswijk, Elvis, Johnny Cash og Evert Taube. Nå gir han oss historien om Erik Bye.
Oslo Ess fotografert i sort/hvitt. Bilde.
19 november, 2021
19:00
Etter utallige forespørsler fra publikum og arrangører legger Oslo Ess ut på en etterlengtet akustisk Norgesturne til høsten og vinteren. Bandet har tidligere gitt ut et akustisk album og høster stor suksess hvert år på Rockefeller i dette formatet. Nå tar de kassegitaren fatt, lager akustiske versjoner av sine største hits og legger ut på landeveien.
20 november, 2021
11:00
Galleri Soon ønsker velkommen til utstilling med Arne og Ivar Samuelsen. Utstillingen står fra 20.november til 31.desember.
18 desember, 2021
17:00
For åttende gang reiser Trine Rein på juleturné i førjulstiden med sin egen konsert Julegaven. Med seg på laget har hun gjesteartist, Adrian Jørgensen.
Jo Nesbø og Espen Lind. Bilde
5.juni 2022 har vi gleden av å ønske velkommen til enda en magisk konsert med Jo Nesbø på vår uteservering - 11. året! Denne gangen vil Jo ha med seg ingen ringere enn Espen Lind på scenen. Dette gleder vi oss stort til!
Son Kystkultursenter inviterer alle barn på morsomme aktiviteter på brygga i Son. Barna kan male masker, porselensfigurer, skjell, skattekiste og penal, eller snekre sin egen trebåt, støpe sitt eget tinnsmykke eller bare kose seg med varm sjokolade med krem eller verdens beste rømmevafler i Son. På sommer’n har vi åpent onsdag til søndag 12 til 16.
Velkommen til en hyggelig pubkveld med muligheter til å treffe nye og gamle bekjente fra lokalmiljøet. Dugnaddreven Pub (Hvitsten vel) som har åpent hver onsdag fra juni og ut august fra 19:00 til 22:00.
Hver tirsdag i hele sommer gjør vi uteserveringen om til et tropisk paradis. Det blir tropiske stemning på terrassen med sydhavsmagi og herlige rytmer. Nyt fargerik drikke med passende mat fra vår sommermeny. Tirsdager 22.juni-15.august.
Bli med oss på en energifylt ettermiddag etter en lat dag på stranden. Real Entertainment setter stemningen med DJ & gjesteartist. Nytes med godt drikke og en passende rett fra vår sommermeny. Hver lørdag fra 16-21 i perioden 21. juni – 15. august.
27 juni, 2021
12:00
Festen slutter ikke selv om det er søndag! Gå ikke glipp av vår helt nye champagnelunsj! Kjøkkensjefen serverer en innholdsrik og spennende sharingmeny med tilhørende bobler. DJ setter stemningen med passende musikk. Hver søndag fra 12-16 i perioden 27. juni – 15. august.
FolkPort fortsetter tradisjonen med sommerkonsert en tidlig søndagskveld i Olivenlunden i Son, denne gangen kanskje uten koronarestriksjoner og i strålende sommervær selvfølgelig!
Årets Covid-19 tilpassede kulturmønstring i kystperlen Son avholdes i år fra 13-15.08.2021. Son vil også i år få et særpreg og mangfold, full av herlig kultur for enhver smak og aldersgruppe - et kulturkalas og folkefest som vil pågå kontinuerlig i 48 timer.
Rammerokk returnerer og det gjør også selveste Hellbillies og stjerneskuddene i Heigh Chief. Velkommen til gårdsfest i eventyrlige omgivelser.
Vi i Hvitsten er SÅ heldige å få Beatur og Inga sin uoffisielle konsert på Sjøboden pub. Beatur og Inga skal snart flytte til Oslo og ønsker å si farvel på en litt annerledes og koselig måte.
Da tar vi sjansen på å kjøre i gang marked og kunstutstilling på Garderbråten igjen! I grisehuset viser Steven Persensky foto med motiver fra bygda. Inger H. Sandberg Seland stiller ut stemningsfulle malerier i fjøset. Vevdamene selger sitteunderlag, og Farm Presterud kommer med hjemmelagde pølser.
Vestby Mini Comedy Festival stiller med Christer Torjussen, Ahmed Mamow, Pernille Haaland og Thomas Leikvoll. Kvelden byr på en god latter.
Velkommen til en helg utenom det vanlige 22.-23. januar 2022. Yoga og poesihelg med Signe Schineller og Trygve Skaug. Skrivesamlingene er for deg som vil forsøke å få det du har på innsiden ned på papiret. Få god hjelp, tips og triks av poet og artist Trygve Skaug.
Havlystparken med flotte planter som en alle med en gangvei i midten.
På Ramme finner du Havlystparken, et parkanlegg uten make med sin beliggenhet og utsikt ut fjorden. Her finner du alt fra det norske til det eksotiske: Blomsterallé, urtehage, frukt- og rosenlunder, eng og arboret. Alt ivaretas av ansatte som arbeider hele året for å få frem det beste naturen har og by på til alle årstider.
Son Kystkultursenter inviterer alle barn på morsomme aktiviteter på brygga i Son. Barna kan male masker, porselensfigurer, skjell, skattekiste og penal, eller snekre sin egen trebåt, støpe sitt eget tinnsmykke eller bare kose seg med varm sjokolade med krem eller verdens beste rømmevafler i Son. På sommer’n har vi åpent onsdag til søndag 12 til 16.
Brune ullgriser. Foto.
Bli med bonden og omviseren på en rundtur på Ramme gård, hvor vi mater dyrene, ser hvordan de bor og lærer om livet på Ramme gård. Onsdag til søndag hver uke frem til 30.september.
Bli med fyrverkeriet Aksel Kolstad på SUP Safari rundt Sauholmen hver onsdag og fredag i sommerferien. Her lærer du teknikk, har det gøy på brettet og får servert en og annen historie.
12 september, 2021
12:00
Endelig har vi fått satt ny dato for årets terrengløp for alle! 12. september løper vi i gang løpet som inkluderer alle som kan ta på seg joggesko- både de som ønsker å vinne, de som deltar på sitt første løp, barn som har lyst til å løpe gjennom skogen, barnevogner og rullestoler!
Velkommen til en helg utenom det vanlige 22.-23. januar 2022. Yoga og poesihelg med Signe Schineller og Trygve Skaug. Skrivesamlingene er for deg som vil forsøke å få det du har på innsiden ned på papiret. Få god hjelp, tips og triks av poet og artist Trygve Skaug.
Årets Covid-19 tilpassede kulturmønstring i kystperlen Son avholdes i år fra 13-15.08.2021. Son vil også i år få et særpreg og mangfold, full av herlig kultur for enhver smak og aldersgruppe - et kulturkalas og folkefest som vil pågå kontinuerlig i 48 timer.
Da tar vi sjansen på å kjøre i gang marked og kunstutstilling på Garderbråten igjen! I grisehuset viser Steven Persensky foto med motiver fra bygda. Inger H. Sandberg Seland stiller ut stemningsfulle malerier i fjøset. Vevdamene selger sitteunderlag, og Farm Presterud kommer med hjemmelagde pølser.