Arrangementer

Det underjordiske Ramme billedgalleri åpnet lørdag 26.juni og er nå åpent tirsdag-søndag fra 11 til 17. Utstillingen står til 19.desember.
Havlystparken med flotte planter som en alle med en gangvei i midten.
På Ramme finner du Havlystparken, et parkanlegg uten make med sin beliggenhet og utsikt ut fjorden. Her finner du alt fra det norske til det eksotiske: Blomsterallé, urtehage, frukt- og rosenlunder, eng og arboret. Alt ivaretas av ansatte som arbeider hele året for å få frem det beste naturen har og by på til alle årstider.
Brune ullgriser. Foto.
Bli med bonden og omviseren på en rundtur på Ramme gård, hvor vi mater dyrene, ser hvordan de bor og lærer om livet på Ramme gård. Onsdag til søndag hver uke frem til 30.september.
26 september, 2021
Oslo Trio er tilbake! Et gjensyn med Oslo Trio i helrussisk program! Få ensembler har hatt samme betydning for norsk kammermusikkliv som Oslo Trio. Gjennom flere tiår har de begeistret et internasjonalt publikum med sine kritikerroste tolkninger av triorepertoaret. En...
Et gjensyn med Oslo Trio i helrussisk program! Få ensembler har hatt samme betydning for norsk kammermusikkliv som Oslo Trio.
Velkommen til storslått åpning av våre nye Kandelaberkonserter! […or strange to you] er et nært og personlig møte med renessansetidens luttsanger fra Tromboncino og Rore i Italia til Dowland og Danyel i England.
Velkommen til et helt spesielt møte med to av barokkens mestere: Henry Purcell og Johann Sebastian Bach. I sitt nye prosjekt utforsker duoen Bell & Andersen møtet mellom strengeinstrumentet oud og kontratenor.
Som to av landets aller fremste ensembler for henholdsvis strykere og blåsere, blir det orkesterspill av ypperste klasse når vi får oppleve Ensemble Allegria og Oslo Kammerakademi i deres første egetproduserte, kunstneriske samarbeid.
Som avslutning på høstsesongen drar vi på en musikalsk reise til landet som for mange har representert nytt håp og drømmen om et bedre liv.