Arrangementer

Havlystparken med flotte planter som en alle med en gangvei i midten.
På Ramme finner du Havlystparken, et parkanlegg uten make med sin beliggenhet og utsikt ut fjorden. Her finner du alt fra det norske til det eksotiske: Blomsterallé, urtehage, frukt- og rosenlunder, eng og arboret. Alt ivaretas av ansatte som arbeider hele året for å få frem det beste naturen har og by på til alle årstider.
Brune ullgriser. Foto.
Bli med bonden og omviseren på en rundtur på Ramme gård, hvor vi mater dyrene, ser hvordan de bor og lærer om livet på Ramme gård. Onsdag til søndag hver uke.
Marian Saastad Ottesen og Fridtjov Såheim på en benk i grønne omgivelser i Havlystparken på Ramme Gård. Bilde.
Velkommen til en gripende og humoristisk versjon av Henrik Ibsens Fruen fra havet – i vakre og idylliske omgivelser under åpen himmel på Ramme! Gjestespill i Havlystparken på Ramme Gård 18.–26. juni 2021.
Geir Mathisen gjester oss også denne sesongen. Vi ser fram til en svært stemningsfull og hyggelig opplevelse. Gratis adgang.
Velkommen til åpningen av årets klassiske havlystkonserter på Ramme! Vi er stolte av å presentere et stjernelag av utøvere og ensembler gjennom hele sommeren — og åpningen er selvsagt intet unntak: her får vi oppleve den unge cellisten Birgitta Elisa Oftestad i samspill med en av våre aller mest etablerte pianister, Sveinung Bjelland.
Etterspill med Music for a While
Velkommen til en helaften i c-moll, med Beethoven og Brahms' store kammermusikk! Ingen kammermusikk-sommer uten de store komponistenes pianokvartetter — en ensembleform de åpenbart likte å skrive stor musikk for.
Orkestral pop, klassisk musikk og progressiv rock i ny drakt — velkommen til havlystkonsert med MEER. Vi føler oss ganske tøffe som setter opp konsert med MEER i en klassisk, akustisk ramme. Men det er heller ikke tilfeldig: flere av bandets medlemmer har ekte, klassisk utdanning (!) fra Barratt Due musikkinstitutt — og vår kunstneriske leder bevitnet unnfangelsen av bandet under sin egen studietid der.
Hjertelig velkommen til Hvitsten Salong 2021, siste helga i juli! Vi er en kunstfestival i Hvitsten, ved Oslofjorden, 40 min utenfor Oslo i Vestby kommune. Utstilling i skogen og nærområdene, konserter, DJ´s, performance, happenings, foredrag kunstnersamtaler, guidede formidlingsturer i utstillingen, teltcamp i fjordkanten og masse annet spontant, merkelig og forunderlig.