Arrangementer

Kunstutstilling med Gunn Vottestad åpner lørdag 11.februar kl 14:00. Utstillingen står til og med 12.mars.
Med hele 8 strålende soloalbum i tillegg til to album med søsknene Kari og Ola har Lars Bremnes markert seg som en av våre fremste visekunstnere. Stemningsfylte melodier med slående tekster om våre egne, mangslungne liv.
26 februar, 2023
Bli med på en badstueopplevelse kombinert med isbading og opplev både mestring og velvære. Vi guider og gir dere en helt magisk opplevelse!
Dette blir en annerledes og kontemplativ pasjonskonsert som kjærtegner sjelen. Jonas Kilmork Vemøys varme og luftige trompettone gir et sterkt, ordløst innhold til alle salmemelodier og improvisasjoner.
Tord Gustavsen Trio har gitt ut sitt sterkeste album hittil - og hypnotiserer oss til dyp hvile og meditasjon. Musikk i verdensklasse. Medvirkende i tillegg til pianist Tord Gustavsen: Steinar Raknes på bass/elektronikk og Jarle Vespestad på perkusjon.
Folkekjær, original og ytterst profesjonell troner Bjørnov som landets regjerende humorpianistinne – etter 3 soloalbum, 4 bøker, 5 soloshow og 6 komipriser.
Asle Beck kommer tilbake og det er alltid utsolgt når Asle er her. Gleder oss til å høre radioslagerne Skur 55, Varme Vinder, Grünerløkka og mange flere.