Arrangementer

Son Kystkultursenter inviterer alle barn på morsomme aktiviteter på brygga i Son. Barna kan male masker, porselensfigurer, skjell, skattekiste og penal, eller snekre sin egen trebåt, støpe sitt eget tinnsmykke eller bare kose seg med varm sjokolade med krem eller verdens beste rømmevafler i Son. På sommer’n har vi åpent onsdag til søndag 12 til 16.
Hver tirsdag i hele sommer gjør vi uteserveringen om til et tropisk paradis. Det blir tropiske stemning på terrassen med sydhavsmagi og herlige rytmer. Nyt fargerik drikke med passende mat fra vår sommermeny. Tirsdager 22.juni-15.august.
Bli med fyrverkeriet Aksel Kolstad på SUP Safari rundt Sauholmen hver onsdag og fredag i sommerferien. Her lærer du teknikk, har det gøy på brettet og får servert en og annen historie.
Intimkonsert med lokale og nasjonale navn. Fri inngang. Hver torsdag k. 19.00 i perioden 24. juni – 11. august.
Bli med oss på en energifylt ettermiddag etter en lat dag på stranden. Real Entertainment setter stemningen med DJ & gjesteartist. Nytes med godt drikke og en passende rett fra vår sommermeny. Hver lørdag fra 16-21 i perioden 21. juni – 15. august.
27 juni, 2021
Festen slutter ikke selv om det er søndag! Gå ikke glipp av vår helt nye champagnelunsj! Kjøkkensjefen serverer en innholdsrik og spennende sharingmeny med tilhørende bobler. DJ setter stemningen med passende musikk. Hver søndag fra 12-16 i perioden 27. juni – 15. august.
NAIV OPTIMIST Tina Tobiassens malerier betegnes som naiv optimisme. Og det råder et nokså klart filosofisk budskap i hennes billedverden. Utstillingen varer fra 31.juli til 29.august.
Glenn & Dave er tilbake for en siste sommerkonsert. Velkommen til herlig sommermusikk fra gutta.
FolkPort fortsetter tradisjonen med sommerkonsert en tidlig søndagskveld i Olivenlunden i Son, denne gangen kanskje uten koronarestriksjoner og i strålende sommervær selvfølgelig!
Årets Covid-19 tilpassede kulturmønstring i kystperlen Son avholdes i år fra 13-15.08.2021. Son vil også i år få et særpreg og mangfold, full av herlig kultur for enhver smak og aldersgruppe - et kulturkalas og folkefest som vil pågå kontinuerlig i 48 timer.