Arrangementer

Son Kystkultursenter inviterer alle barn på morsomme aktiviteter på brygga i Son. Barna kan male masker, porselensfigurer, skjell, skattekiste og penal, eller snekre sin egen trebåt, støpe sitt eget tinnsmykke eller bare kose seg med varm sjokolade med krem eller verdens beste rømmevafler i Son. Åpningstider høst er lørdag og søndag fra 12:00-16:00.
Hjertelig velkommen til utstillingsåpning med Magnus Petterson og David Mc Nish lørdag 16. oktober fra kl 11:00! Kunstnerene vil være til stede fra kl 12 til ca kl 15. Utstillingen varer fra 16.oktober til 14.november.
23 oktober, 2021
Vi arrangerer gratis høstfest i Son utenfor de flotte lokalene våre på Sletta gård. Det blir aktiviteter for store og små med druetråkking, kastanjesteking, konkurranser, vin og matservering, Italiensk matmarked med skinker, ost, glühwein og mye mer.
Kan man legge forskjeller til side og bare være en venn? Hva tåler et vennskap? Hva er moralsk riktig? Har Gud egentlig noe med menneskers forhold til religion å gjøre – eller er det bare menneskene som skaper konflikt og fordommer?
Soon Triathlonklubb inviterer til et lavterskel treningsløp i Grevlingen, Son, søndag 24 oktober kl 13:00. Dette er for alle som vil ta en løpetur på høsten. Vi ønsker deg som ikke driver med triatlon spesielt velkommen!
29 oktober, 2021
Vi er så helt fantastisk stolte av å invitere til årets festkveld i Son: Myten, legenden og verdensmester Terje Ness kommer til Solsiden Son 29. Oktober.
Tore Rahn og Eli Anne Linnestad forteller om Inger Hagerup og leser smakebiter høyt.
5 november, 2021
Velkommen til en uforglemmelig Italiensk aften! 5. november får vi besøk av Fabio Pezzoli, legenden fra den anerkjente italienske restauranten i Oslo, Campo de Fiori.
Snakk om stjernekamp! Norges bassrøst klareste møter Sveriges feteste New Orleans-Style band. En legendarisk dobbelkonsert og jodling i baren.
12 november, 2021
I samarbeid med Ekeby Gårdsbryggeri presenterer vi et spennende Burgermania! Det vil bli servert burgere til enhver smak, med forskjellige hjemmebrygget øl fra Rygge. Vi ønsker velkommen 24.September, 22.oktober og 12.november.