Steder

Holdbart selger overskudds-dagligvarer til hele Norge. Bakgrunnen for idéen var at det blir kastet enorme mengder dagligvarer i Norge, var som aldri når ut til butikkene. 
Det er med stor glede Vestby turlag og Vestby kommune nå kan tilby kart over stiene som stigruppa i Vestby turlag har ryddet, merket og skiltet. Arrangerer tur på onsdager, torsdager og noen søndager.
Vestby kommune bygger nytt kulturbygg i sentrum. Kulturkvartalet skal bli et estetisk og arkitektonisk signalbygg som skal fungere som et inkluderende samlingspunkt i kommunen.  STOR åpningsfest 1.september 2023. 
Vi tilbyr paintballutleie, noe som vi har gjort siden 1999. Du finner oss 10 minutter unna Vestby Sentrum i naturskjønne omgivelser.
Gjenbrud formidler salg av brukte brudekjoler, for brudekjoler fortjener flere sjanser til å skinne! Det er bra for budsjettet og miljøet. Gjenbrud tilbyr kjoler i et mangfold av stiler, størrelser og prise
Jeg er sertifisert Master Chef og Konditor fra Island med russiske røtter. Jeg har arbeidet innen faget i 22 år. Klar for nye utfordringer jobber jeg nå med å perfeksjonere min sjokoladeproduksjon. Profesjonalitet og stolthet i produksjonen, helt ned til minste detalj.
Eventyrfabrikken i Vestby er Europas største innendørs lekeland. Lekelandet som er barnets favoritt!
Sjekk ut skateparken på Risil, vest for Vestby sentrum. Her finner du betongpark og miniramp for skateboard, scoot og BMX.
Stjernåsen Orografstasjon i Vestby ble bygget i 1908. Den ble etablert ved østsiden av fjorden for å kontrollere viktige områder av Oslofjorden og avgi måledata til Oscarsborg.
I Vestby, rett utenfor Oslo, finner du Oslo Fashion Outlet- En stor utendørs handlegate med hele 55 kjente merkevarebutikker til markedets beste priser!