Steder

Jeg er sertifisert Master Chef og Konditor fra Island med russiske røtter. Jeg har arbeidet innen faget i 22 år. Klar for nye utfordringer jobber jeg nå med å perfeksjonere min sjokoladeproduksjon. Profesjonalitet og stolthet i produksjonen, helt ned til minste detalj.
Sjekk ut skateparken på Risil, vest for Vestby sentrum. Her finner du betongpark og miniramp for skateboard, scoot og BMX.
Stjernåsen Orografstasjon i Vestby ble bygget i 1908. Den ble etablert ved østsiden av fjorden for å kontrollere viktige områder av Oslofjorden og avgi måledata til Oscarsborg.
I Vestby, rett utenfor Oslo, finner du Oslo Fashion Outlet- En stor utendørs handlegate med hele 55 kjente merkevarebutikker til markedets beste priser!
I Vestby Sentrum ligger et hyggelig storsenter med butikker, vinmonopol og flere gode spisesteder. Trenger du en bok, kjøpe sportsklær, møbler, smykker eller garn til strikking er det et bra utvalg. Det er kort vei fra E6.
Vi er så mye mer enn en kafé! I tillegg til å servere byens beste kaffe, har vi gode lunsj og middagsretter, kald og varm drikke til alle anledninger, samt å være et møtested for hele Vestby med ukentlige arrangementer og eventer.
Lokalbakeriet med ferske brød og bakervarer hver dag. Produksjon og utsalg.
Lokalbakeriet med ferske brød og bakervarer hver dag. Produksjon og utsalg.
Vi kan tilby frokost, lunsj, middag og pizza. Hver dag serverer vi en utvalgt rett som dagens middag. Hotellgjester og folk i nærmiljøet ønskes hjertelig velkommen.
Et lokalt spisested som serverer varierte og smakfulle retter.