Personvern og informasjonskapsler

Personvern og informasjonskapsler


Hvordan vi behandler persondata

Med denne erklæringen ønsker vi å gi deg innsikt i hvordan dine personopplysninger ivaretas med respekt og åpenhet. Vi garanterer at opplysningene du gir fra deg alltid vil være av fri vilje og i etterkant av en eksplisitt beskrivelse på hvorfor vi ber om dem, samt hva opplysningene skal brukes til. I tilfellene der vi ber om personopplysninger fra deg, vil årsaken alltid være forankret i vår intensjon om å gi deg best mulig kundebehandling.

  • Behandlingsansvarlig for opplevvestby.no er Tove Hauge, daglig leder i Vestby Næringsforum. Vedkommende har hovedansvaret for behandlingen av personopplysningene. Dette innebærer at det er hun som avgjør hvilke opplysninger vi trenger for å utføre tjenestene som tilbys. I tillegg er det behandlingsansvarlig som har det overordnede ansvaret for hvordan opplysningene behandles og oppbevares.
  • Vi samler kun inn personopplysninger fra våre medlemmer. Formålet med å be om personopplysninger er for å kunne tilby gode tjenester til våre medlemmer. Vi vil kun be om tilstrekkelig med opplysninger for at vi skal kunne levere den ønskede tjeneste. Vi kan be om personopplysninger i skjemaene på vårt nettsted. Det vil alltid være frivillig å gi fra seg personopplysninger. Vi vil alltid være tydelig på hva vi skal bruke opplysningen til. Hvordan opplysningene registreres og behandles er beskrevet i en lenk fra punkt 4 i personvernerklæringen.
  • Dersom du ønsker å avslutte ditt medlemskap, eksportere dine opplysninger eller endre på noen av personopplysningene og samtykkene dine, kan du enkelt be om dette i en e-post til oss på post@vestbynf.no. I alle kontaktpunkter med deg, som for eksempel i våre nyhetsbrev, vil det alltid finnes en mulighet for å avslutte hele eller deler av din tilknytning eller kundeforhold til oss. 

Opplevvestby.no kan inneholde lenker til eksterne nettsider som ikke er omfattet av denne erklæringen om personvern.

Når du bruker opplevvestby.no, eller sender inn opplysninger til oss aksepterer du at opplysningene dine blir brukt i samsvar med disse retningslinjene. Vi minner om at det til enhver tid vil være mulig å slette hele eller deler av ditt forhold og/eller samtykker. Informasjon om kundeforholdet som er underlagt andre lover, som for eksempel regnskapsloven, kan ikke slettes.

Informasjonskapsler «cookies»

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på opplevvestby.no. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på datamaskinen din. De fleste nettlesere, som for eksempel Safari, Chrome eller Firefox, har en automatisk aksept av informasjonskapsler. Dette innebærer at du må endre innstillingene i nettleseren dersom du ikke ønsker at tekstfilene skal lagres på din enhet (telefon, datamaskin eller nettbrett). Dette kan imidlertid innebære at nettstedet ikke fungerer optimalt.

De eneste informasjonskapslene i bruk som er ikke nødvendig for korrekt funksjon av nettstedet angis av vår Google Analytics implementering. Vi bruker dette analyseverktøyet for å analysere besøksdata på opplevvestby.no, slik at vi kan få mer innsikt i hvordan vi kan forbedre tjenesten. Denne statistikken er helt anonym, og blir lagret på Googles servere underlagt Googles retningslinjer for personvern, i fullt samsvar med GDPR-reglene. For å verne om våre besøkendes personvern har vi anonymisert IP-adressen til våre besøkende. Dette er i tråd med Datatilsynets anbefalinger.