Aleksandersson Chocolate Lab

Aleksandersson Chocolate Lab


Jeg er sertifisert Master Chef og Konditor fra Island med russiske røtter. Jeg har arbeidet innen faget i 22 år. Klar for nye utfordringer jobber jeg nå med å perfeksjonere min sjokoladeproduksjon. Profesjonalitet og stolthet i produksjonen, helt ned til minste detalj.

Sjokoladen jeg bruker i konfekten lager jeg selv fra 100% cocoa solid. I produksjonen bruker jeg kun naturlige ingredienser, blant annet rå, organisk rørsukker. Jeg lager veganske og plantebaserte produkter med gresskarfrø og bokhvete. I tillegg til et standardsortiment lager jeg mange sesongsmaker.

Sesongens smaker

Vanilje- og aprikos confiture dobbel ganache
Kaffe espresso med melk og Macciato dobbel ganache
Kannil
Salt karamell og lakris dobbel ganache
Svart te med melk og Newby dobbel ganache
Salt karamell og Tonka dobbel ganche

Ta gjerne kontakt for en sjokoladeprat om du har andre ønsker.

Den perfekte gaven

Vi tar imot små og store bestillinger. Den perfekte gaven til en sjokoladeglad venn, som vertskapsgave og som firmagave til ansatte.

Medlem i Vestby Næringsforum


Del dette stedet
Bilder
Detaljer
Kart