FLYT en livsstil

Toppbanner-Flyt20

FLYT en livsstil


FLYT en livsstil er en unik og spennende butikk med hyggelig atmosfære og stemning. Hos oss finner du klær, møbler og interiør til den bevisste kunde.

Vi kan gi deg de beste råd når du skal fornye din garderobe eller ditt hjem. Noen ganger kan livet by på små øyeblikk av ekte hverdagsglede. Det kan være et godt måltid, et uventet møte eller å plutselig oppdage at den butikken du alltid har savnet faktisk eksisterer – i lille Son. 

Alt du trenger til deg og hjemmet

Flyt , En Livsstil er så langt unna en kjedebutikk som det er mulig å komme. Likevel rommer utvalget det meste av hva en kvinne trenger og drømmer om. Flyt er, som navnet tilsier, en livsstil.  Teamet bak FLYT har lang erfaring og kompetanse innen farger og styling. Med sikker smak har Heidi Kildebo og Mona Nordby klart å sette sammen ikke bare et innbydende utvalg klær, vesker, smykker og sko, men også interiørartikler som lamper og tekstiler. Skjønne pleieprodukter og unike gaver finnes det også. 

Skandinavisk design

Komfortabelt og kult. Flere av merkevarene representerer noe av det beste innen Skandinavisk design, og er som skapt for den nordiske kvinnen. Nude of Scandinavia, Karen by Simondsen, One Season, Ilse Jacobsen, Five Units, Close to my Heart, Beck Søndergaard, Mos Mosh og Part Two, for å nevne noen av dem.  Dette er designere som lager klær og produkter som ikke bare ser bra ut, men som også er fremstilt med tanke på miljøet og det nordiske klimaet. Legg til personlig og ypperlig service og du har Flyt, En Livsstil.

Butikken for deg selv

Ønsker du tid i butikken helt alene eller vil du ta med en venninne og handle etter stengetid? Vi tilrettelegger og skreddersydde eventer og jentekvelder tilpasset hver enkelt kunde og behov.

Medlem i Vestby Næringsforum


Del dette stedet
Bilder
Flyt, en livsstil
Flyt, en livsstil
Flyt, en livsstil
Flyt, en livsstil
Flyt, en livsstil
Flyt, en livsstil
Detaljer
Kart