Håndverksbakeriet – Son Sentrum

Håndverksbakeriet – Son Sentrum


Håndverksbakeriet er et lite, intimt bakeri. Vi ønsker å gi deg som kunde den unike smaken av brød basert på høy kvalitet, kun naturlige ingredienser og bakerens dyktighet og kjærlighet til få frem råvarenes naturlige smaker.

Vi er et lite håndverksbakeri som tilbyr våre kunder varer av høy kvalitet.

Herlig brødbakst

Våre brød er bakt etter gamle tradisjoner, basert på enkle og gode råvarer. God tid, gode råvarer og dyktige håndverksbakere er vår filosofi. Hos oss jobber bakerne i tett samarbeid med cafe utsalgene, noe som gir en spennende og utfordrende arbeidshverdag både for bakerne, kundene og de ansatte i cafeen. Vi bruker franske og italienske teknikker som f.eks. surdeig og lang hevetid, for å oppnå den høye kvaliteten vi mener at et ekte håndverksbakt brød skal ha. Alle våre brød er fulle av smak og aroma, og bakes her.

Stort utvalg og koselig kafé

Vi har fantastiske surdeigsbrød, deilige sandwicher, salater og søtbakst, og selvsagt får du god kaffe hos oss. Ta gjerne en tur innom for lunsj. Vi kan by på et stort utvalg av påsmurte, foccaciapizza, dagens suppe, lasagne, salater. Ønsker du noe søt bakst har vi masse godt å velge i rett fra bakerovnen. Til kaffen croissanter, kanelsnurrer, vaniljesnurrer, boller, wienerbrød, scones, milkbread. Vi har mange gode brød i hyllene perfekt for både ukedager og helg. Dansk rugbrød, havrebrød, landbrød, 8-kornbrød, nøttebrød, speltbrød, potetbrød, kneippbrød, foccacia og fransk baguett, samt et stort utvalg av forskjellige rundstykker.

Medlem i Vestby Næringsforum


Del dette stedet
Detaljer
Kart