MPM Interiør

lamper fra Hadeland glassverk

MPM Interiør


Velkommen til den lille interiørbutikken med det store utvalget. Vi har det du måtte ønske av boligtekstiler, tilbyr måltilpassede møbler og måltilpasset solskjerming, interiørprodukter, klær og gaveartikler.

Hos oss finner du klassiske tidløse tekstiler, unike interiørprodukter, og masse god inspirasjon til hvordan du kan innrede ditt hjem. Vi har lagt vekt på å velge produkter med god kvalitet og godt design. Vareutvalget er stort, og med mange kjente merkevarer. Vi kan nevne lamper fra Hadeland Glassverk, møbler fra Hel Ved Design, Sengetøy fra Halvor Bakke og Simen Staalnacke, håndkler og sengetøy fra Nord Living. Lekre pledd i alpakka ull fra Elvang, flotte mosebilder fra Norsk Mose og Design, Snurk sengesett til barn, kurver og treprodukter fra Others. Klærne er fra Miss June, Nekane, Nüd og Voi Voi.

Vi elsker å tilby spesialtilpassede produkter

Vårt ønske er å tilby det lille ekstra som ikke finnes over alt. Synes du standard størrelser på dyner er for smått, vi kan tilby ekstra store/lange dyner, og ikke minst sengesett som passer din spesialdyne. Kom innom og kjenn på vår ederdunsdyne, en dyne for generasjoner. Ønsker du å pusse opp kjøkkenet, kontoret eller båten? Vi tilbyr folie med ekstra bredde. Et godt alternativ til å bytte ut det møbelet du har bare fordi du er lei utseendet. Lyst til å ha en unik vegg i ditt hjem, hva med kork på veggen? Se vår deko vegg i butikken. Utvalget i gardiner er enormt, og med mange kombinasjoner av naturmaterialer som ull, lin og silke, bredder fra 1,40 m og opp til 3 m. Vi har tykke møbelstoff, flammehemmende tekstiler og lystette stoff.

Medlem i Vestby Næringsforum


Del dette stedet
Bilder
Logo_MPM
MPM_produktbilde_others
Håndklær
MPM_sengetoy
Høyttaler
Toppbanner-MPM
Detaljer
Kart