Porsche Center Son

porsche_banner

Porsche Center Son


Porsche Center Son (PCS) er en stor aktør for nye og brukte biler. Våre konsulenter er drillet til fingerspissene for å plukke riktig modell og utstyr for kunden.

Våre to Porsche-sentere i Son gjør oss unike i norsk sammenheng. Det er neppe en overdrivelse å si at Norges mest kjente Porsche-forhandler ligger i Son. Og med det nye Classic Centeret på samme sted som er det tredje i sitt slag i verden – er vi med stor sannsynlighet det største blant Porsche-senterne i Norge. Her finner kunder gamle som nye modeller. Fra Porsche 356 til elektriske Taycan fordelt på to anlegg som må oppleves. Med komplette delelager, omfattende verkstedfasiliteter, fagfolk med spesialkunnskap . Alt på ett sted. Og skulle det oppstå en skade, har vi også egen avdeling for oppretting. En slik posisjon kommer ikke av seg selv. Det henger sammen med teft og et ønske om å levere kvalitet i alle ledd. Fra en sped start for 26 år siden har veksten vært omfattende – den organiske veksten tilsier at vi er 42 ansatte i dag. Som en kuriositet kan vi nevne at det finnes neppe et Porsche-Center med flere ansatte som eier egen Porsche. Det sier litt om entusiasmen som finnes her i Son.

Nye og brukte Porsche. Verksted, delelager, karosseriverksted og vinterlagring.

PCS betjener moderne Porsche-modeller, PCCS er spesialister for klassiske Porsche-modeller. Alt på ett sted.

En Porsche er en investering

Porsche Center Son (PCS) er en stor aktør for nye og brukte biler. Våre konsulenter er drillet til fingerspissene for å plukke riktig modell og utstyr for kunden. En Porsche kan betraktes som en investering, ingen merker holder seg like godt i pris over tid. Klassiske 911 er i så måte unik. Det omfattende salget av nye biler gir grobunn for å formidle brukte Porscher. Vi fører til enhver tid et bredt utvalg av de ulike modellene, og hvis kunden ønsker kan vi hente akkurat den bilen de ønsker fra nettverket vårt i utlandet. Dermed er vi også i stand til å oppfylle ønsker om sjeldne og spesifikke modeller. Porsche Classic Center Son (PCCS) inngående ekspertise med eldre modeller har gitt oss evnen til å bygge «nye» biler i retrostil på bestilling. Classic Centeret har vært omtalt flere ganger i utenlandske magasiner. Du finner oss både på Facebook og Instagram for daglige oppdateringer.

Medlem i Vestby Næringsforum


Del dette stedet
Bilder
Detaljer
Kart