Ramme Fjordhotell

Ramme fjordhotell

Ramme Fjordhotell


Ramme fjordhotell er utvilsomt et av landets mest eksklusive hotell. Her er ingen detaljer overlatt til tilfeldighetene og gjestene våre kan være trygge på at det ligger en bevisst tanke bak ethvert valg. Her lever våre gjester i eget lite økosystem, og med store kunst – og kulturopplevelser bokstavelig talt rett utenfor døren.

Ramme har blitt utviklet og eies av investoren og kunstelskeren Petter Olsen. Hans fingeravtrykk er uløselig tilknyttet Ramme, noe som går igjen i alt fra økofilosofien som området er bygget rundt, til kunstopplevelser, private antikviteter, design og arkitektur. Petter Olsen har også den største samlingen av Edvard Munch-malerier i privat eie og et eget Munch-museum åpner her i 2021. Vår største kunstner bodde også på Ramme i en årrekke.

Om restauranten

Mat og matproduksjon er naturlig nok viktig for Ramme fjordhotell. Maten vi serverer holder høyt nivå og vi bruker fjorden og skogen som vårt spiskammer. De fleste av råvarene produseres på Ramme Gård, som er en del av hele Ramme-området. Vi har stort fokus på at de råvarene som ikke produseres på området, likevel er kortreiste. Vi er stolte av å holde Debios gullstandard, som krever at minst 90 % av råvarene er økologiske

Kurs og konferanse

Trenger din bedrift eller organisasjon et sted for kurs og konferanser med en Ramme utenom det vanlige? Vi har flere større og mindre møterom som egner seg til kurs og konferanser. Vi vil tilby kulturaktiviteter for å gi gjestene gode opplevelser og skape sosiale arenaer.

Bryllup

På Ramme vil dere få en bryllups­feiring utenom det vanlige. Her vil dere kunne ha vielse og mottakelse i den sjeldent praktfulle Havlyst­parken. Stedets eventyrlige atmosfære vil gi denne viktige anledningen en uforglemmelig ramme.

Opplevelser

Ramme en kulturdestinasjon med alt det innebærer. Her kan våre gjester få guidede turer i en av de flotteste hageanleggene i Skandinavia, oppleve utendørs konserter og teaterforestillinger, besøke den unike, også i internasjonal målestokk, samlingen av sleder og vogner eller vandre rundt på området å finne alle de store kunstskattene, både innendørs og utendørs, som Petter Olsen har samlet gjennom årene.

Kun en halvtimes biltur fra Oslo Sentrum, ligger Hvitsten og den eksklusive kulturdestinasjonen Ramme fjordhotell.

Medlem i Vestby Næringsforum


Del dette stedet
Bilder
Logo Ramme fjordhotell
hage med dekkede bord
Ramme restaurant
bad
hotellrom
brød
Detaljer
Kart