Slalombakken i Son

Slalombakken i Son sett fra toppen med full aktivitet av barn og unge på ski. Bilde.

Slalombakken i Son


Nyt kalde vinterdager i den lokale skibakken. En fin bakke å starte i og videreutvikle sitt talent, samt et perfekt samlingssted for gode venner. Åpent alle dager. Kiosk og toaletter tilgjengelig.

Son slalåmklubb ble stiftet i 1972 og har i dag rundt 300 medlemmer. De siste årene har vi hatt høy aktivitet i vår egen bakke. Vinteren 2007/2008 ferdigstilte vi nytt snøproduksjonsanlegg. I 1994 investerte klubben i en ny heis. Klubben klarte i 2002 å skaffe midler til å kjøpe inn en snøkanon.

Egne aktiviteter

Klubben har gjenopptatt tradisjoner som blant annet aktivitetsdager og klubbmesterskap. I tillegg har vi de siste årene arranger ungdomskvelder og voksenrenn. Vi har cirka 25 barn på alpintrening hvert år og i 2011 starter vi ny trening for de som ønsker å lære seg twintip.

Samarbeid med skoler og barnehager

Klubben har et godt samarbeid med skoler og barnehager i omegn, som bruker klubbens anlegg i forbindelse med skidager og aktivitetsdager.

Skianlegget i Grevlingen er enestående: Det er den eneste slalombakken i Norge som er bredere enn den er lang!

Slalombakken på vår/sommer/høst

Gjennom våren, sommeren og høsten er slalombakken perfekt for intervalltrening som en del av treningsøkten. På toppen av bakken er fine turstier for løpeturen.


Del dette stedet
Bilder
Preppemaskinen jobber seg oppover bakken i flombelysning. Bilde.
Logoen til Son Slalomklubb. Bilde.
Snøkanonen går for fullt på kveldstid med vakker solnedgang i bakgrunn. Bilde.
Detaljer
Kart