Sonspa1

Son Spa


Kystperlen Son Spa finner du bare 40 minutter fra Oslo. Velkommen til matopplevelser som er inspirert av sesongens råvarer, vakre omgivelser og turer langs kysten med frisk sjøluft. Nyt solnedgang og sjøutsikt fra egen balkong. 2000 kvadratmeter spaanlegg venter på deg. Bestill ditt drømmeopphold online i dag.

Vi setter sunnhet og velvære i fokus både i våre 148 hotellrom, i våre 14 konferanserom og spesielt i vår spa-avdeling, hvor du kan nyte både avslappende og forfriskende behandlinger. Vi har fokus på aktiviteter, innendørs og utendørs, trening og sunn mat. Vår restaurant er opptatt av at alle måltider skal være varierte, sunne og gode for kroppen.

Nærkontakt med naturen

Med fantastisk uterestaurant og egen marina med båtplasser er dette hotellet for deg som liker nærkontakt med havet og naturen. Her kan du padle kajakk på Oslofjorden, eller ta bena fatt langs kyststien som går forbi rett utenfor hotellet. Om du foretrekker å ta dagen med ro, en bok og noe godt å drikke, vil du finne roen på vår store veranda, med utsikt over fjord og land. 

Son Spa

Vi har en av landets største spaavdelinger, og ønsker deg velkommen inn til et variert opphold med mange muligheter. Her kan du enten besøke spaavdelingens 1. etasje med en rekke forskjellige basseng, badstuer og utendørs jacuzzi, eller prøve vårt eget spakoncept Son Magic Circle, hvor du beveger deg gjennom forskjellige elementer med eller uten spa-kit med gode produkter. Vi har også et fyldig behandlingstilbud for deg som ønsker en god massasje, body wrap eller behandling.

Cash free

Son Spa gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt. Les mer om dette under våre Vanlige spørsmål

Konferanse

Vi tilrettelegger for alt av kurs og konferanser for opp til 150 deltagere. Alle våre møterom byr på en fantastisk utsikt mot havet, som både gir en naturlig og frisk belysning, og inspirasjon for kreativt arbeid. Vi hjelper deg med å arrangere kurs eller konferanse, slik at det blir et best mulig resultat under oppholdet. Vi bidrar også med planlegging av aktiviteter i forbindelse med konferansen, om det så er mat, båttur eller spa. 

Selskap

Vår restaurant egner seg godt for deg som vil arrangere et selskap, uansett anledning eller antall gjester. Et besøk i restauranten kan med fordel kombineres med et besøk i vår spaavdeling, og avsluttes med et besøk i baren eller ute på verandaen. Fra begge steder kan du nyte den fargerike solnedgangen over Oslofjorden.

Medlem i Vestby Næringsforum


Del dette stedet
Bilder
Son spa badstuflåte
sonspa_basseng
Son spaavdeling
Detaljer
Kart
Hva skjer her
Du vil kanskje også like disse arrangementene.
22 oktober, 2021
Husets gode venn og vinekspert Christer Berens og vår egen kjøkkensjef inviterer deg til en deilig mat-og vinkveld i vårt eget matstudio.
Velkommen til en helg utenom det vanlige 22.-23. januar 2022. Yoga og poesihelg med Signe Schineller og Trygve Skaug. Skrivesamlingene er for deg som vil forsøke å få det du har på innsiden ned på papiret. Få god hjelp, tips og triks av poet og artist Trygve Skaug.
Jo Nesbø og Espen Lind. Bilde
5.juni 2022 har vi gleden av å ønske velkommen til enda en magisk konsert med Jo Nesbø på vår uteservering - 11. året! Denne gangen vil Jo ha med seg ingen ringere enn Espen Lind på scenen. Dette gleder vi oss stort til!