Soon Skibshandleri

Soon Skibshandleri


En båtbutikk som tilbyr utstyr til båtpussen og til generelt vedlikehold av båten, samt bekledning og interiør.

Vi har et godt utvalg av båtutstyr, tau, spesialtjenester med rigg, rekkewire og seil, samt bekledning med kjente merkevarer som Pelle P, Musto, Sebago, Holebrook.

Rekkewire laget på mål

Vi produserer alt av rekkewire etter mål. I verkstedet vårt har vi presse og utstyr for terminering av rekkewire. At rekkewirene er i orden er en viktig del av sikkerheten ombord. 

Riggservice

Soon Skibshandleri tilbyr riggsjekk og riggservice. Riggsjekk bør utføres minst en gang i året. Ved en riggsjekk går vi over riggen og sjekker blant annet mastefot, mastetopp og elektriske koblinger​, forstag/rullesystem øvre del, spredere/salingshorn, wire termineringer til mast-/vant-innfestning, gooseneck og kick-fester, wire og wiretermineringer, dekksutstyr så som trinser og skiver i blokker, funksjonstest av avlastere, rullesystem.
Etter kontrollen utformer vi en rapport som du får med deg.

Seilservice

Via vår samarbeidspartner Elvstrøm Sails tilbyr vi sjekk, reparasjon og vinterlagring av seil. Vi kommer ombord og måler og gir tilbud på nye seil.

Filter

Som forhandler av Lekang Filter kan vi hjelpe deg med alle typer filter til fritidsbåt. Vi har et basissortiment i butikk og kan i tillegg fremskaffe filtre på bestilling fra én virkedag til en annen. Lekang er leverandør av oljefilter, dieselfilter, bensinfilter, luftfilter, veivhusventilasjonfilter, vannutskiller.

Medlem i Vestby Næringsforum


Del dette stedet
Bilder
Detaljer
Kart