Soon Smykkeverksted

Soon Smykkeverksted


Siden Soon smykkeverksted åpnet i 2005 har jeg filt og hamret frem tusenvis av smykker til folk fra fjern og nær.

Jeg regner meg mer som håndverker og designer enn som kunstner, og fungerer nok mest som en veileder og problemløser for kundene mine. Mitt mål med det jeg produserer er ikke å uttrykke mine egne følelser og tanker, men snarere å levere godt, estetisk design og håndverk av ypperste kvalitet.

Skreddersydde smykker

Ved hjelp av skisser og gode samtaler jobber kunden og jeg sammen frem ideer til nye, unike smykker. Noen kommer med gamle skatter de ønsker å få smeltet om til noe nytt og spennende. Kanskje har de noe som kan repareres, og som dermed kan gå i arv i mange generasjoner til. Noen kommer med det ærefulle oppdraget å få laget gifteringer. Andre vil ha hjelp til å få gjort skikkelig ære på en jubilant, eller har lyst til å være litt ekstra greie med seg selv og få laget det smykket de alltid har drømt om. Jeg bruker alltid god tid på den innledende kreative prosessen, slik at alle kan være sikre på at det de bestiller blir helt perfekt.

Gull, sølv, jern og diamanter

Jeg jobber mest med forskjellige gull-legeringer, men også med sølv og jern. Etter snart tjue år som gullsmed har jeg også opparbeidet meg en høy spesialkompetanse på diamanter og edelstener. Materialer som for eksempel tre, bein, horn, perlemor, fiskeskinn og blåskjell har jeg også brukt med stor suksess.

Medlem i Vestby Næringsforum


Del dette stedet
Bilder
Soon Smykkeverksted
Soon Smykkeverksted
Soon Smykkeverksted
Soon Smykkeverksted
Soon Smykkeverksted
Soon Smykkeverksted
Detaljer
Kart