The Coffee Shop

Interiør, The Coffee Shop

The Coffee Shop


Vi er så mye mer enn en kafé! I tillegg til å servere byens beste kaffe, har vi gode lunsj og middagsretter, kald og varm drikke til alle anledninger. The Coffee Shop er et møtested for hele Vestby med ukentlige arrangementer og eventer.

Vi inviterer til fredagsquiz, strikkekvelder, standup, car boot sale, konserter og festivaler. Vi ønsker å være et samlingssted for de som bor her og de som besøker Vestby.

The Coffee Van 

I vår Coffee Van finner du en espressomaskin på lik linje med de beste kaffebarene. I kombinasjonen av gode råvarer av høyeste kvalitet, kunnskap og engasjement gir det deg en unik kaffeopplevelse. Vi serverer kaffe til private event, bedrifter, markeder og festivaler.

Krokstrand Kiosk

Vi har åpent hele sommeren med deilige forfriskende servering! I kiosken på Krokstrand serverer vi slush, barista-laget kaffe (Faema Espresso-maskin), Hennig Olsen-iskrem, toast og mye annet godt!

Velkommen!

Medlem i Vestby Næringsforum


Del dette stedet
Bilder
thecoffeeshop_kaker
Detaljer
Kart
Hva skjer her
Du vil kanskje også like disse arrangementene.
Om noen av Big Bangs roligere låter er blant dine favoritter så bør du ikke gå glipp av denne muligheten. En livekonsert med frontmann Øystein Greni. Forvent mange godbiter fra bandets rikholdige arkiv, kanskje noen høydepunkter fra Grenis soloalbum “Pop Noir” og noko attåt.
Vestby Mini Comedy Festival stiller med Christer Torjussen, Ahmed Mamow, Pernille Haaland og Thomas Leikvoll. Kvelden byr på en god latter.
Oslo Ess fotografert i sort/hvitt. Bilde.
19 november, 2021
Etter utallige forespørsler fra publikum og arrangører legger Oslo Ess ut på en etterlengtet akustisk Norgesturne til høsten og vinteren. Bandet har tidligere gitt ut et akustisk album og høster stor suksess hvert år på Rockefeller i dette formatet. Nå tar de kassegitaren fatt, lager akustiske versjoner av sine største hits og legger ut på landeveien.