Torvgården

torvgarden_banner

Torvgården


Langs brygga i Son finner du oss rett ved torget. Kom innom for en is, kaffe og litt shopping av klær, interiør, leker og aktiviteter for barn.

Kom innom oss for sommerens beste nytelse, ISKREM! Vi har kuleis fra Hennig Olsen og Kulinaris, samt pinneis og softis fra Hennig Olsen. Ønsker du deg noe varmt i koppen kan vi tilby chai latte, kaffe, te og kakao. Til å nyte hos oss eller som take away. Bli gjerne værende for en runde med brettspill, vi har flere til utlån.

Alltid gode gaveforslag

Vi har et godt utvalg av småting som kan passe som gave til barnebursdagen, venninnegaven, farsdagen, vertinnegaven, julegaven. Alt fra hudpleieprodukter fra Meraki, koselige krus med fin tekst fra Lea, badeskum fra Tinti, gode matprodukter fra Nicolas Vahe, deilig lakris fra Lakrids by Bülow, te fra Teapigs, lys og servietter, Rice kopper og service og mye mer. Kom gjerne innom oss!

En liten tanke til miljøet

Vi er opptatt av å alltid ha et utvalg av varer som er bærekraftig, lokale og fairtrade. Vi fører mange produkter som fast sortiment. Som fairtrade kaffebønner fra Lippe, silikonposene fra Stasher bags som et fint alternativ til engangsplast, badeskum fra Tinti fri for konserveringsmidler, kremer og såper fra The Gift Label fri for sulfater og fargestoffer og kommer i flasker av resirkulert plast, PORTER gjenbrukbart krus fra w&p design som en erstatning for engangskrus.

Medlem i Vestby Næringsforum


Del dette stedet
Bilder
Detaljer
Kart