Steder

kunstSONen Galleri & Verksted med billedkunst, keramikk, tekstil, smykker og pleksiglass-kunst. Velkommen til våre utstillinger!
Utstilling på gårdsplassen en kort gåtur fra Son Torg. Åpent for besøk i helgene.
Ramme fjordhotell er utvilsomt et av landets mest eksklusive. Her er ingen detaljer overlatt til tilfeldighetene og gjestene våre kan være trygge på at det ligger en bevisst tanke bak ethvert valg. Her lever våre gjester i eget lite økosystem, og med store kunst – og kulturopplevelser bokstavelig talt rett utenfor døren.
En spennende vandretur i en park med 37 gallionsfigurer som har vært brukt på rederiets skip i årene 1938 – 1976. Gallionsfigurene er en permanent utstilling i et parkområde rundt Hvitsten kapell, gamle Hvitsten skole og ved badeparken.
Ramme er et sted for rekreasjon i landlige og historiske omgivelser. Den tilhørende Havlystparken er et sted som skaper fortryllelse og glede.
Galleri Soon er et kunstgalleri med kunst av mange anerkjente kunstnere, klær og interiør/design.
På Ramme finner du Havlystparken, et parkanlegg uten make med sin beliggenhet og utsikt ut fjorden. Haven er hjertet i Rammes kulturformidling, med konserter og teaterforestillinger.
Edvard Munch kjøpte eiendommen Nedre Ramme i 1910 og beholdt den til sin død i 1944. Snart kan du både besøke og muligens leie og bo i Munchs hus, og vandre i kystlandskapet som inspirerte ham. Ramme Kultur har anlagt en informativ kultursti på hans eiendom.
Kulturdøgn er et helg arrangement - et lavterskeltilbud og en folkefest med innslag av musikk, kunst, teater m.m.
Sånafestivalen ønsker å tilby kunstneriske innslag til beboere og besøkende i og rundt Son og Hølen.