Steder

Holdbart selger overskudds-dagligvarer til hele Norge. Bakgrunnen for idéen var at det blir kastet enorme mengder dagligvarer i Norge, var som aldri når ut til butikkene. 
Porsche Center Son (PCS) er en stor aktør for nye og brukte biler. Våre konsulenter er drillet til fingerspissene for å plukke riktig modell og utstyr for kunden.
En hyggelig salong i flotte lokaler, med fantastisk beliggenhet, helt på bryggekanten i idylliske Son. Damer, herrer og barn kan få møtt sine hårbehov her.
Apoteket i Son ligger i den historiske Huitfeldtgården i hjertet av Son. Bygningen er over 200 år gammel, i sin tid var den eid av sorenskriver Christian Magnus Falsen, den norske grunnlovens far.
Vår egen lokal bygdekino på Hvitsten Grendehus.
Lokalt vinmonopol på Vestby Storsenter.
Baku Vestby tilbyr ferske frukt og grønnsaker, eksotiske matvarer.
Follo Kiropraktorsenter er det tverrfaglige senteret med lengst erfaring i Follo. Vi hjelper deg med å bli kvitt smertene og få energien tilbake.
Extra er dagligvarekjeden med extra stort utvalg til extra lave priser som hjelper deg å leve smartere.
Hølen El-Mek, et rullerende båtverksted med lang erfaring av service og reparasjon av båtmotorer, spesielt rettet mot elektrisk. Jeg har 50 års erfaring innen båtelektrisk.