Steder

Gjenbrud formidler salg av brukte brudekjoler, for brudekjoler fortjener flere sjanser til å skinne! Det er bra for budsjettet og miljøet. Gjenbrud tilbyr kjoler i et mangfold av stiler, størrelser og prise
kunstSONen Galleri & Verksted med billedkunst, keramikk, tekstil, smykker og pleksiglass-kunst. Velkommen til våre utstillinger!
Jeg er sertifisert Master Chef og Konditor fra Island med russiske røtter. Jeg har arbeidet innen faget i 22 år. Klar for nye utfordringer jobber jeg nå med å perfeksjonere min sjokoladeproduksjon. Profesjonalitet og stolthet i produksjonen, helt ned til minste detalj.
I Vestby, rett utenfor Oslo, finner du Oslo Fashion Outlet- En stor utendørs handlegate med hele 55 kjente merkevarebutikker til markedets beste priser!
Velkommen til den lille interiørbutikken med det store utvalget. Vi har det du måtte ønske av boligtekstiler, tilbyr måltipassede møbler og måltipasset solskjerming, interiørprodukter, klær og gaveartikler.
Hos Son Optikk er vi stolte av å finne de riktige brillene som kler ansiktet og matcher din personlighet.
FLYT en livsstil er en unik og spennende butikk med hyggelig atmosfære og stemning, som ligger i hjertet av Son sentrum.
I Vestby Sentrum ligger et hyggelig storsenter med butikker, vinmonopol og flere gode spisesteder. Trenger du en bok, kjøpe sportsklær, møbler, smykker eller garn til strikking er det et bra utvalg. Det er kort vei fra E6.
Son Blomster er den lokale blomsterforretningen med røtter fra over 40 år tilbake i tid. Her bugner det av friske planter og blomster, som til en hver tid inspireres av sesongene og følger dagens trender.
Soon smykkeverksted åpnet i 2005 i Son kystkultursenters sjarmerende, gamle trehus ved brygga midt i Son sentrum. Siden den gang har jeg filt og hamret frem tusenvis av smykker til folk fra fjern og nær.