Steder

Nyt kalde vinterdager i den lokale skibakken. En fin bakke å starte i og videreutvikle sitt talent, samt et perfekt samlingssted for gode venner. Åpent alle dager. Kiosk og toaletter tilgjengelig.
Birkelandgården i Storgata 29 heter egentlig «Sjølyst», men er nesten utelukkende kjent under navnet den har fått etter Hartvig Birkeland.
Velkommen til den lille interiørbutikken med det store utvalget. Vi har det du måtte ønske av boligtekstiler, tilbyr måltipassede møbler og måltipasset solskjerming, interiørprodukter, klær og gaveartikler.
Hos Son Optikk er vi stolte av å finne de riktige brillene som kler ansiktet og matcher din personlighet.
Kystperlen Son Spa finner du bare 40 minutter fra Oslo. Velkommen til matopplevelser som er inspirert av sesongens råvarer, vakre omgivelser og turer langs kysten med frisk sjøluft. Nyt solnedgang og sjøutsikt fra egen balkong. 2000 kvadratmeter spaanlegg venter på deg. Bestill ditt drømmeopphold online i dag.
FLYT en livsstil er en unik og spennende butikk med hyggelig atmosfære og stemning, som ligger i hjertet av Son sentrum.
På jakt etter en frisk aktivitet til konferansen, festen eller bursdagen? Teknisk støtte til ditt kommende arrangement? Prosjektledelse av firmaets neste samling? La oss i CampSoon hjelpe deg!
Porsche Center Son (PCS) er en stor aktør for nye og brukte biler. Våre konsulenter er drillet til fingerspissene for å plukke riktig modell og utstyr for kunden.
Son Blomster er den lokale blomsterforretningen med røtter fra over 40 år tilbake i tid. Her bugner det av friske planter og blomster, som til en hver tid inspireres av sesongene og følger dagens trender.
Restaurant Sjøboden er et levende restauranthus på brygga i Son. Hos oss kan du senke skuldrene og nyte det beste fra både hav og land.