Steder

Son Bike Arena består av kilometervis med utfordrende og spennende terrengløyper i Son. Når anlegget står klar i 2022/23 vil det også bli etablert et mestringsanlegg, med pump-track m.m. Åpning av pump-track 17.september 2022.
En flott rundtur til toppen av Vardåsen, 116 meter over havet. Vardåsen har fått navnet sitt på bakgrunn av alle varslingsvardene som er lokalisert nær toppen av Vardåsen. Ruta til toppen kan by på spennende natur, sjøutsikt og gamle kulturspor. Det er relativt krevende å gå opp da stien er noe kupert. Naturen her er vel verdt turen.
Det er med stor glede Vestby turlag og Vestby kommune nå kan tilby kart over stiene som stigruppa i Vestby turlag har ryddet, merket og skiltet. Arrangerer tur på onsdager, torsdager og noen søndager.
Koggen er en båt til felles glede for trebåtentusiaster, småmatroser og alle andre som setter pris på sjø og båtliv. Gjennom ulike skal båten bidra til at små og store får prøve båtlivet, utvikle ferdigheter, og bli trygge på sjøen.
Soon Water Kystlag ble opprettet i 1990 og er medlem av Forbundet KYSTEN. Lagsnavnet viser til det gamle nederlandske navnet på Oslofjorden, Zoon Water. SWK er lokalisert ved Son Kystkultursenter.
kunstSONen Galleri & Verksted med billedkunst, keramikk, tekstil, smykker og pleksiglass-kunst. Velkommen til våre utstillinger!
Håndverksbakeriet sentralt plassert på Son Torg. Vi ønsker å gi deg som kunde den unike smaken av brød og bakst av høy kvalitet.
En reisende en-til-en teaterforestilling for barn som dukker opp for å spre smil og glede på festivaler, på stranden, på Son Kystkultursenter.
Utstilling på gårdsplassen en kort gåtur fra Son Torg. Åpent for besøk i helgene.
Velkommen til den lille interiørbutikken med det store utvalget. Vi har det du måtte ønske av boligtekstiler, tilbyr måltipassede møbler og måltipasset solskjerming, interiørprodukter, klær og gaveartikler.