Steder

På jakt etter en frisk aktivitet til konferansen, festen eller bursdagen? Teknisk støtte til ditt kommende arrangement? Prosjektledelse av firmaets neste samling? La oss i CampSoon hjelpe deg!
Sjekk ut skateparken på Risil, vest for Vestby sentrum. Her finner du betongpark og miniramp for skateboard, scoot og BMX.
Spill tennis på en av Norges best beliggende tennisbaner! Banen ligger på svaberget rett ved Son Spa med panoramautsikt mot fjorden. Ta noen få skritt ned til vannet etter treningen og nyt et avkjølende bad.
Soon Seilforening tilbyr seiling for alle fra 6 til 99 år. Hos oss kan du seile joller i Optimist og RS-Feva. Ligaseiling I J/70 sportsbåter. Aktiviteter i foreningen spenner fra jolleseiling for barn, til havseiling med store seilbåter.
Soon Golfbane ønsker alle store og små velkommen. Anlegget vårt tilbyr aktiviteter både til golfere og ikke golfere. Hos oss kan alle låne golfkøller gratis.
Gjennom våren, sommeren og høsten er slalombakken perfekt for intervalltrening som en del av treningsøkten. På toppen av bakken er fine turstier for løpeturen. På vinteren en fin bakke å starte i og videreutvikle sitt talent, samt et perfekt samlingssted for gode venner.