Steder

Kystperlen Son Spa finner du bare 40 minutter fra Oslo. Velkommen til matopplevelser som er inspirert av sesongens råvarer, vakre omgivelser og turer langs kysten med frisk sjøluft. Nyt solnedgang og sjøutsikt fra egen balkong. 2000 kvadratmeter spaanlegg venter på deg. Bestill ditt drømmeopphold online i dag.
Nyt livet i Oslofjordens råeste badstueflåte – HOT ZOEN. Unikt beliggende ytterst på gjestebryggen med utsikt over innseilingen til Son. Badstueflåten har et stort oppholdsrom, egen dusj, omkledningsrom, stort badstuerom med luke der man har direkte nedgang til sjøen. Perfekt for grupper, venner og par.
Son Thaimassasje Vi tilbyr tradisjonell Thai massasje, Aromaterapi og Oljemassasje. Vi har lang åpningstid og flinke behandlere med mange års erfaring. Unn deg selv eller noen du er glad i et avbrekk i hverdagen med en deilig massasje hos oss....
En hyggelig salong i flotte lokaler, med fantastisk beliggenhet, helt på bryggekanten i idylliske Son. Damer, herrer og barn kan få møtt sine hårbehov her.
Apoteket i Son ligger i den historiske Huitfeldtgården i hjertet av Son. Bygningen er over 200 år gammel, i sin tid var den eid av sorenskriver Christian Magnus Falsen, den norske grunnlovens far.
Saksera frisør holder til på Vestbytorget, midt i Vestby sentrum. De åpnet i 2004, og har hele tiden fokus på faglig dyktighet, og kunden i fokus.
Vi er en frisørsalong midt i Vestby sentrum, for kunder i alle aldre. Etablert i 1989.
Son dame- og herrefrisør ble etablert i 1968 av Ellen Gilberg, som fremdeles driver salongen. Salongen har i alle disse årene lagt vekt på god og individuell kundebehandling i en behagelig atmosfære i vår salong. Vi legger vekt på å holde oss faglig oppdaterte både på behandlinger og produkter.