Steder

Sjekk ut skateparken på Risil, vest for Vestby sentrum. Her finner du betongpark og miniramp for skateboard, scoot og BMX.
Babylon Pizza serverer diverse retter med Gyroskjøtt, italiensk pizza, grill og salater.
Stjernåsen Orografstasjon i Vestby ble bygget i 1908. Den ble etablert ved østsiden av fjorden for å kontrollere viktige områder av Oslofjorden og avgi måledata til Oscarsborg.
I Vestby, rett utenfor Oslo, finner du Oslo Fashion Outlet- En stor utendørs handlegate med hele 55 kjente merkevarebutikker til markedets beste priser!
I Vestby Sentrum ligger et hyggelig storsenter med butikker, vinmonopol og flere gode spisesteder. Trenger du en bok, kjøpe sportsklær, møbler, smykker eller garn til strikking er det et bra utvalg. Det er kort vei fra E6.
Addicted er spesialisten på alle typer surfsporter, snowboard, terrengsykkel, skate og klatring.
Lokalbakeriet med ferske brød og bakervarer hver dag. Produksjon og utsalg.
Lokalbakeriet med ferske brød og bakervarer hver dag. Produksjon og utsalg.
Foss & Co har erfaring med eiendomsmegling og salg av bolig siden 1985. Vi består av seks kontorer med erfarne eiendomsmeglere som alle har lokal tilknytning og solid kunnskap om sitt marked.
Vi er så mye mer enn en kafé! I tillegg til å servere byens beste kaffe, har vi gode lunsj og middagsretter, kald og varm drikke til alle anledninger, samt å være et møtested for hele Vestby med ukentlige arrangementer og eventer.