Kultur og underholdning

En reisende en-til-en teaterforestilling for barn som dukker opp for å spre smil og glede på festivaler, på stranden, på Son Kystkultursenter.
Utstilling på gårdsplassen en kort gåtur fra Son Torg. Åpent for besøk i helgene.
Den gamle, røde telefonkiosken er nå gjort om til Lesekiosk flere steder i Norge. Vestby bibliotek er fadder for lesekiosken i Hølen og i Hvitsten. Lån, les, bytt og hygg dere med bøker til barn og voksne. Ta gjerne med en bok du kan sette i hyllen hvis du finner en du vil ha med deg.
En spennende vandretur i en park med 37 gallionsfigurer som har vært brukt på rederiets skip i årene 1938 – 1976. Gallionsfigurene er en permanent utstilling i et parkområde rundt Hvitsten kapell, gamle Hvitsten skole og ved badeparken.
Vi er så mye mer enn en kafé! I tillegg til å servere byens beste kaffe, har vi gode lunsj og middagsretter, kald og varm drikke til alle anledninger, samt å være et møtested for hele Vestby med ukentlige arrangementer og eventer.
Ramme er en kulturdestinasjon. Den tilhørende Havlystparken er et sted som skaper fortryllelse og glede.
Son Kystkultursenter er et lite friluftsmuseum som ligger rett ved brygga i Son. Senteret består bl.a. av museumshavn med gamle bruks- og fritidsbåter, utstillinger, museumsbutikk, verksted og aktiviteter for barn. I kaféen serveres kaffe, kald drikke og «verdens beste rømmevafler i Son».
Galleri Soon er et kunstgalleri med kunst av mange anerkjente kunstnere, klær og interiør/design.
På Ramme finner du Havlystparken, et parkanlegg uten make med sin beliggenhet og utsikt ut fjorden. Haven er hjertet i Rammes kulturformidling, med konserter og teaterforestillinger.
Vi kan tilby frokost, lunsj, middag og pizza. Hver dag serverer vi en utvalgt rett som dagens middag. Hotellgjester og folk i nærmiljøet ønskes hjertelig velkommen.